stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Registratie beeindigen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.
Mocht ik mijn regristratie willen beeindigen, blijven dan al de berichten van mij en de reacties gewoon staan of verdwijnen allen dan?(1 topic geopend nl)

Groetjes

Monique

Indien je je registratie beeindigd, blijft alles wat reeds geplaatst is staan, alsmede is alles terug te vinden via zoekmachines zoals google. Je kunt echter wel zelf aanpassingen doen door je reeds geplaatste berichten te veranderen op het moment dat je bent ingelogd. Maar het zou zonde zijn dat de reeds geplaatste berichten verwijderd zouden zijn voor komende onderzoekers betreffende dezelfde naam. En jammer uiteraard als je de registratie wilt beeindigen.

Groetend Robert

PS - Monique heeft inmiddels op advies contact opgenomen met Bob Coret betreffende de reden van eventuele beeindiging. Hopende dat Bob aan haar vraag kan voldoen zodat Monique ons als Forumlid kan blijven vergezellen.

Robert P a u l i

Ik ken dit uit ervaring.

Maar nu iets anders over blijven staan. Wanneer ik "uitlog" met de sluitknop X (rechtsboven) en niet via "uitloggen", blijft dan mijn profielfoto staan in de lijst "wie er nu actief zijn"?

Gemak dient de mens, want zo hoef je niet steeds in te loggen! Niet echt belangrijk, maar ik ben er toch benieuwd naar.

Met vriendlijke groet, Tjeerd.

T.A. Immink

Hallo Tjeerd,

Zolang als je geen schijfopruiming doet oftewel cookies/geschiedenis verwijdert, hoef je niet telkens in te loggen. Ook niet als je de pc opnieuw hebt opgestart, behoef je je niet opnieuw aan te melden maar sta je meteen ingelogd. Wel zodra je op uitloggen klikt binnen je profiel.

Groetend Robert

Robert P a u l i

Hallo Robert,

Dank voor je uitleg. Maar dan zit ik nog met de vraag over mijn profielfoto? Mijn "benieuwd naar" stond in de verkeerde alinea.


Tot zo wellicht, Tjeerd.

T.A. Immink

bij deze wil ik mijn registratie beeindigen

hgr. P,G. duPlessis

Uitgeschreven lid

bij deze wil ik mijn registratie beeindigen

hgr. P,G. duPlessis

Uitgeschreven lid

Beste hr. P.G. duPlessis,

U zult zelf u registratie op het forum moeten beeindigen door als u ingelogd bent naar uw profiel te gaan en naar het tabblad registratie. Daarna geheel onderaan op registratie beeindigen. Jammer dat u besloten hebt het forum te verlaten. Maar wellicht zien we u ook weer terug als mede-forumlid.\

Groetend Robert

Robert P a u l i

Beste P.G. duPlessis,

Je deed dit verzoek ook al onder de kop "Opzegging".
Omdat je je registratie alleen maar zélf kunt beëindigen, hierbij nogmaals mijn antwoord daar van 1 februari j.l.:

Hoe je je kunt afmelden is door een medeforummer duidelijk uitgelegd in de laatste bijdrage onder de volgende link: http://www.stamboomforum.nl/servicedesk/2/6448/0

Groet, Hellen

Hellen


ik beeindig hierbij mijn deelname
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!