stamboomforum

Forum logoServicedesk » Geen reactie mogelijk via FamilySearch???


Profiel afbeelding

Jolanda Lippens heeft op het Forum Familysearch een fantastische handleiding voor het gebruik van familysearch geschreven ( nu dus zichtbaar en te gebruiken voor iedereen). Hiervoor wilde ik haar graag bedanken maar mijn reactie werd niet geaccepteerd "omdat ik geen lid was"?!

Dit is onjuist. Zou u dit s.v.p. kunnen checken en voor mij willen regelen ? Omdat ik nog niet goed thuis ben in deze hobby ( archieven etc.) kan ik nl. elke hulp goed gebruiken en heb daarvoor een plus abonnement afgesloten.

Mvg, Yolanda Schildwacht-Cornelissen

----------------

Topic is door moderator naar het juiste forum verplaatst en de titel aangevuld.

Handleiding https://www.stamboomforum.nl/subfora/171/2/75319/0/handleiding_voor_family_search

Yolanda Schildwacht

De handleiding van Yolanda is prima, echter het aanmelden bij FS of zoeken valt buiten dit forum.
We kunnen niet controleren of U Uw wachtwoord juist heb ingevoerd, anders opnieuw proberen.

Succes

Groet

Everardus

Everardus Rollema

Klaarblijkelijk is de vraag nogal onduidelijk gesteld. De moderator die kennelijk de titel 'Geen reactie mogelijk via FamilySearch???' opgesteld heeft, de heer Rollema die schrijft over 'het aanmelden bij FS of zoeken' en ik hebben namelijk de vraag zo te zien op verschillende manieren begrepen. Ik vermoed namelijk dat de vraagstelster helemaal niets bij FamilySearch geprobeerd heeft, maar hier op Stamboomforum probeerde te reageren op het bericht van Yolanda Lippens (zie de link die de moderator in de vraag heeft toegevoegd), wat kennelijk niet lukte.

Aangezien deze vraag wel gewoon geplaatst is, is er zo te zien niets mis met uw account bij Stamboomforum. Kan het zijn dat u in https://www.stamboomforum.nl/subfora/171/2/75319/0/handleiding_voor_family_search probeerde te reageren terwijl u niet ingelogd was? Is dat het niet, dan lijkt het me raadzaam dat u duidelijk omschrijft wat u waar probeerde te doen en wat de precieze foutmelding was.

Vriendelijke groet,

Carl

Carl

Helemaal onderaan het bericht van Yolanda Lippens is vermeld: Dit onderwerp is gesloten. U kunt dus niet meer reageren. Waarschijnlijk is dat de reden waarom er geen reactie geplaatst kan worden.

Johanna C.


Op vaste topics kan je nooit reageren, wel via profiel.

Groet,

Everardus

Everardus RollemaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu