stamboomforum

Forum logoServicedesk » Familie Archivaris: Maandenlange storing


Profiel afbeelding

Wie ondervindt er momenteel nog meer problemen met familiearchivaris? Ik kan er nu al ruim drie maanden geen optimaal gebruik van maken. Er wordt telkens gezegd dat eraan gewerkt wordt, maar er gebeurt niets en berichten worden soms genegeerd. Dat is geen service voor een betaald abonnement.
Het is frustrerend dat ik geen berichten kan plaatsen en verwijderen. Als ik iets plaats staat er dat het geplaatst is door een verwijderde deelnemer.

Hoop nu toch echt dat het zeer spoedig wordt opgelost. 


 

Johan

Vandaag wilde ik reageren op het familiearchief als reactie bij een overlijden. Als ik de reactie plaats, komt niet mijn naam in beeld, maar staat er "geplaatst door verwijderde deelnemer". Dit kàn toch niet? Ik begin plaatsvervangende schaamte te krijgen. Er doen zich nu schrijnende situaties voor. Willen jullie het probleem nu a.u.b. snel verhelpen? Dank!

Johan

Hoi Johan,

dank voor je bericht en ook voor je persoonlijke e-mail. Enorm vervelend dat dit probleem alsnog niet is opgelost, zeker nu het erg genânt wordt. Ik had Bob naar aanleiding van je persoonlijke e-mail ook weer op de hoogte gesteld, hebben jullie inmiddels contact gehad?

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lid

Ik kan sinds gisteren , na lange tijd, weer optimaal gebruik maken van het familiearchief !

Mvg, 

Henny Roeby.

H.Roeby

Hoi Indie,

Van Bob heb ik niets vernomen.
Wel kan ik eindelijk weer gebruik maken van het  familiearchief. 
Het enige probleem is nu nog dat ik in het familiearchief de reactie waarover ik een paar berichten eerder schreef, niet kan verwijderen.

Vr. groet,
Johan.

Johan

Hoi Johan,

wat een opluchting dat het weer bijna helemaal naar behoren functioneert, het heeft wat dat betreft ook wel erg lang geduurd allemaal, waarvoor onze oprechte excuses. Ik ga nog even met Bob contact opnemen, zodat hij naar het resterende probleem van het niet kunnen verwijderen van de reactie kan kijken.

Dank voor je geduldigheid en namens mij nog een prettige dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lid


Hoi Indie,

Dank voor de reactie.

Vr. groet,
Johan.

JohanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu