stamboomforum

Forum logoServicedesk » Open Archieven: Nieuwe overlijdensberichten en graven


Profiel afbeelding

Goedemiddag,

Op mijn vorig bericht met het zelfde onderwerp heb ik op 21 mei van Mevr. Lippens een bericht ontvangen dat het door mij aangegeven probleem gesignaleerd was en de resultaten de volgende dag weer zichtbaar zouden zijn. Dat was inderdaad het geval en heb ik aangegeven dat het probleem opgelost zou zijn.

Ik heb het idee dat de oplossing éénmalig is geweest, want na die tijd heb ik geen enkele mededeling inzake overlijdens berichten en graven gehad (wel websites!). Na 22 mei heb ik nog wel enige namen toegevoegd en daar heb ik wel veel oude overlijdensberichten van gehad, maar over graven heb ik niets ontvangen.

Ik verzoek u nogmaals te onderzoeken wat er mis gaat.

bij voorbaat dank

met vriendelijke groet,

Cor Dettmer

Cor Dettmer

Beste Cor,

vervelend om te horen dat het probleem alsnog niet helemaal opgelost lijkt. We gaan in ieder geval achter de schermen voor je kijken of we het probleem kunnen traceren en kunnen verhelpen.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout

Beste Indie,

We zijn weer 2 weken verder en ik heb niets meer van jullie vernomen en de situatie wat berichten betreft, afgezien websites, is nog onveranderd.

Graag jullie reactie

Met vriendelijke groet,

 

Cor Dettmer

Cor Dettmer

Beste Cor,

het spijt me je te moeten mededelen dat we het probleem nog niet op hebben kunnen lossen. Ik zal onze technicus hiervan nogmaals op de hoogte stellen.

Dank voor je geduldigheid en namens mij nog een prettige avond toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout

Beste Indie,

Sorry dat ik weer op het probleem moet terugkomen, maar het duurt nu al maanden dat ik geen nieuwe berichten krijg en met een oplossing komen jullie niet. Ik ga mij langzamerhand toch afvragen waarom ik dit abonnement heb. Ook begin 2019 heb ik al weken lang die problemen gehad.

Ik hoop dat er nu snel een oplossing gaat komen!!

Prettig weekend,

Cor Dettmer

Cor Dettmer

Beste Cor,

ik vind het oprecht heel erg vervelend om te horen dat het probleem nog steeds niet is opgelost. Ik heb de (technische) beheerder van deze website, Bob Coret, hier opnieuw over geïnformeerd. Alleen hij kan de techniek achter de platformen aanpassen, ik heb deze bevoegdheden helaas niet, al had ik het uiteraard graag voor u gedaan.

Hopende dat het probleem snel wordt opgelost wil ik u desondanks nog een prettige avond toewensen.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout

Beste Indie,

We zijn alweer een maand verder en weer geen enkele reactie en/of oplossing.

Op 20 augustus heb ik een email van Bob Coret ontvangen met de mededeling dat mijn abonnement over 3 weken afloopt en of ik dit wilde verlengen. Op 24 augustus heb ik een reply hierop gegeven en hierin o.a. aangegeven welke problemen er spelen en dat jullie niet met een oplossing komen.

Ook hierop weer geen enkele reactie!!

Graag nu een snelle oplossing 

 

Met vriendelijke groet,

Cor Dettmer 

Cor Dettmer

Beste Cor,

dat is heel erg vervelend om te horen. Al enige tijd spelen er privéomstandigheden bij de technische beheerder (Bob Coret) van de platformen en wij als vrijwilligers van het moderatieteam kunnen geen technische aanpassingen doen. Graag wijs ik u ook even op volgend forumbericht. Helaas kunnen wij dus als moderatieteam op dit moment verder niets voor u betekenen, het oplossen van de problemen en het verlengen van het abonnement kan enkel door Bob zelf worden gedaan. Wij zullen (hij zal) het nadien in ieder geval geheel met u goedmaken.

Namens mij hoe dan ook nog een prettige avond toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout


Beste Indie,

Na jouw laatste reactie van 1 september heb ik een kleine 400 berichten gekregen die hoofdzakelijk Belgische kranten betreft, waaruit blijkt dat het probleem nog steeds niet is opgelost.

Een nieuw bijkomend probleem is dat het icoontje die moet aangeven dat het bericht gelezen is niet werkt en de berichten bij de nieuwe berichten blijft staan.

Met vriendelijke groet,

Cor Dettmer

  

Cor DettmerPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu