stamboomforum

Forum logoServicedesk » Stamboom Forum: Zoekplaatje verdwenen


Profiel afbeelding

Ik heb laatst een zoekplaatje geplaatst en ook hierop een suggestie ontvangen, maar ik zie het nu helemaal niet meer staan!

 

(NB: Dit bericht is door een moderator naar het subforum 'Servicedesk' verplaatst en de onderwerptitel is aangepast zodat in één oogopslag duidelijk is op welk platform het probleem zich afspeelt.)

B. Goosen

Beste heer of mevrouw Goosen,

wat voor zoekplaatje betrof dit? Was dit een familiefoto of een afbeelding van een stuk tekst, bedoeld om te laten transcriberen of vertalen?

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lid

Beste Indie,

Het betrof platte tekst welke ik in "mijn zoekplaatjes" niet meer kon vinden. Met zoeken op "van de Broek" kan ik het wel terugvinden incl. reacties.

Mvg. B. Goosen

B. Goosen


Beste,

dat verklaart een hoop. De zoekplaatjes zijn namelijk alleen voor familiefoto's bedoeld en niet voor transcriptiehulp. Om die reden zijn er een paar weken geleden heel veel zoekplaatjes met teksten ter transcriptie naar het subforum "Leeshulp" verplaatst, omdat ze daar beter passen. Dit subforum is ook aangepast, waardoor je nu makkelijker foto's van teksten kan uploaden. Wellicht dat uw foto daar nu ook tussen staat?

Laat me even weten of u hem gevonden krijgt. Namens mij verder nog een prettige dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lidPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu