stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Ten Bruggencatenummer opgelost



Profiel afbeelding

We zijn dit probleem niet vergeten, op de achtergrond zijn we er nog mee bezig.

Yolanda Lippens - 2 dec 2020 - 13:40

Reinoud,

Genealogie Online zoekt in principe in notitievelden naar de Ten Bruggencatenummers. In uw geval stonden ze in het beroep veld, daar keek Genealogie Online, nu wel. Dus bijv. op https://www.genealogieonline.nl/stambos-van-wijk-soomers/I2006.php ziet u een link naar de molen.

Wel blijft het advies om de Ten Bruggencatenummers in het notitieveld bij het beroep (of bij de persoon) te vermelden. Nu staat er als beroep in uw gegevens bij bovengenoemde persoon: "molenaar; Ten Bruggencatenummer 01882" en dat is natuurlijk niet correct, het beroep is molenaar.

Bob Coret - 2 dec 2020 - 15:06


Beste Bob,

Dankjewel, het wordt nu mooi vermeld bij de betreffende persoon.

Op de algemene beheer pagina van Genealogie Online wordt keurig vermeld dat bij 16 personen molenaar staat en dat ik dat zou kunnen onderzoeken, op de detail pagina "Molenaars" is de lijst nu helemaal leeg. Ze zouden daar toch vermeld moeten zijn?

Om op het advies terug te komen, ik gebruik The Master Genealogist en voor de tag beroep kan ik data en plaatsen invullen maar geen apart veld "beroep", het memoveld moet gebruikt worden om het beroep en andere zaken in te vullen. Niet alle programma hebben blijkbaar een beroep en memoveld. Ik moet het "molenaar" en het "Ten Bruggencatenummer" dus wel bij elkaar zetten.

Reinoud van Wijk - 3 dec 2020 - 09:38







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu