stamboomforum

Forum logoServicedesk » Genealogie online: irritante melding uitschakelen


Profiel afbeelding

Sinds kort verschijnt er bovenaan een pagina met levende personen (ingelogd als auteur) de volgende melding:

Let op: U bent nu ingelogd als auteur van de publicatie, dit betekent dat u ook de afgeschermde personen ziet! Als u uitlogt, dan ziet u de publicatie zoals bezoekers deze ook zien, wat bij personen waarvan niet kan worden vastgesteld dat ze overleden de melding 'Geen toegang' betekent. Als auteur kunt u er voor kiezen om wel toegang tot deze pagina's te bieden aan door u aangewezen familieleden, kennissen en vrienden door een toegangspoort in te stellen.

Het wordt behoorlijk irritant als deze melding continu verschijnt als je door je stamboom bladert. Het zou toch mogelijk moeten zijn om een dergelijke melding uit te schakelen? Als ik 'm 2x gezien heb weet ik t wel, daar hoef ik niet continu aan herinnerd te worden. 

Carmen


Beste Carmen,

ik begrijp precies wat je bedoelt. Het telkens terugkeren van deze notificatie is natuurlijk een beetje overbodig. Als je hem weg zou kunnen klikken, zou het een stuk beter zijn. Ik ga dit terugkoppelen aan de technicus van onze platformen.

Namens mij nog een prettige avond toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu