stamboomforum

Forum logoServicedesk » Bidprentjes Corry Schoots


Profiel afbeelding

Goedendag, ik heb email contact gehad met Corry Schoots. Deze zegt dat de hele verzameling is overgedragen aan u. Corry Schoots kan mij geen informatie verstrekken.Ik hoop echt dat jullie mij wel kunnen helpen. Het gaat dus op Pater Agatho de Monnink. (O met umlaut). Geboren in Hengelo 23-04-1907 en overleden in Amsterdam 1 februari 1967. Het voelt alsof ik van kastje naar de muur wordt gestuurd. Het bidprentje zou wel in de verzameling moet zitten. In doos bidprentjes 1, rechts.

J.G.A. Oude Geerdink

Beste heer of mevrouw Oude Geerdink,

dat is vervelend om te horen. Helaas spelen er op dit moment wat privéomstandigheden bij de technische beheerder van de platformen en wij als vrijwilligers van het moderatieteam kunnen helaas dit soort problemen niet voor u oplossen, omdat wij niet over bepaalde toegangsrechten beschikken die hiervoor noodzakelijk zijn. Graag wijs ik u ook even op volgend forumbericht en wil ik u beleefd vragen nog even geduldig de behandeling van uw probleem af te wachten.

Namens mij hoe dan ook uiteraard nog een prettig weekeinde toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lid

Excuus Indie ik had dat bericht gemist. Ik wens jullie veel sterkte in deze en wens jullie wijsheid en gezondheid. 

J.G.A. Oude Geerdink

Misschien al bekend, maar ik meld het toch maar. Op de website van het Stadsarchief Amsterdam is een archiefkaart van G.L.A. de Mönnink aanwezig. Zie hier.

Johanna C.

Johanna C. Hartelijk dank voor deze mooie link, welke ik nog niet had. Dit wel een mooi spoor langs de adressen van zijn loopbaan.

Ik ben er zeer blij mee. Top.

J.G.A. Oude Geerdink

Ook de overlijdensakte is op de website van het Stadsarchief Amsterdam te vinden. Zie hier (akte 454). Het overlijden wordt aangegeven door een koster die in Woerden woont.

Johanna C.


Opnieuw bedankt. Ik had even niet eraan gedacht om het stadsarchief Amsterdam te raadplegen. Ik blijf het fantastisch vinden hoe op dit forum mensen elkaar helpen, echt top en ik waardeer het bijzonder. Groeten Jan Oude Geerdink.

J.G.A. Oude GeerdinkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu