stamboomforum

Forum logoServicedesk » Plus-abonnement betaald en alleen een probeerabonnement. Ordernummer: 185357 Klantnummer: 027821


Profiel afbeelding

Geachte,

Op 14/09/2020 stuurde ik een antwoord op uw mail van 11/09/2020. In uw mail beweerde u het volgende: ... Uw abonnement is verlopen, dit heeft ook gevolgen voor het gebruik van Familie Archivaris. Uw familiearchief (https://www.familiearchivaris.nl/2874) is nog wel beschikbaar, maar staat nu in de 'alleen-lezen' stand. Dit betekent dat u en de deelnemers geen nieuw materiaal of reacties meer kunnen plaatsen. Mocht u in de toekomst weer een abonnement nemen dan is alle functionaliteit weer volledig beschikbaar. ...

In mijn post van 14/09/2020 toonde ik klaar aan dat ik reeds op 09/09/2020 mijn abonnement heb betaald en als antwoord kreeg ik een betalingsbevestiging. Die bevestiging verklaarde dat ik vanaf 12/09/2020 tot en met 12/09/2021 over een plusabonnement beschik.

Ik stel vandaag vast dat uw bedrijf zich niet aan de contractuele afspraken houdt. Ik eis dan ook een onmiddellijke volledige toegang tot alle functies van dit plusabonnement. Tevens betekent dit dat het aantal dagen vanaf 12/09/2020 waar het plusabonnement niet werd toegepast aan mijn abonnementsperiode worden toegevoegd.

In de hoop dat u de contractuele afspraken nakomt, groet ik u met achting.

Ludo Proost

Ludo Proost

Hoi Ludo,

hartelijk dank voor het melden en erg vervelend om te horen dat dit nog altijd niet is opgelost. Ik heb al enige tijd niets meer van de technische beheerder van de website gehoord, dit vanwege privéomstandigheden bij hem. Zelf kan ik als vrijwilliger helaas geen (technische) aanpassingen in het systeem doen, daar ik die toegangsrechten niet heb, hoe graag ik je ook verder zou willen helpen. Wat je eventueel zou kunnen doen is met de technisch beheerder Bob Coret via zijn profiel contact opnemen, in de hoop dat hij reageert. Als Bob straks terugkeert zullen wij er als team in ieder geval op toezien dat alle financiële zaken naar afspraak worden afgehandeld.

Hoe vervelend ik dit ook vind, ik wil je desondanks uiteraard wel nog een prettig weekeinde toewensen.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lid

Dag Indie,

dank voor jouw verheldering in dit dossier. Ik begrijp dat door omstandigheden geen volledige service kan worden gegeven.  Uit je uitleg maak ik op dat de heer Bob Coret de enige informaticus zou zijn. Dat vind ik verontrustend voor de dienstverlening. Ik vind dat vervelend en eigenlijk niet te verantwoorden. Hoe gaat Coret Genealogie in de toekomst haar verbintenissen nakomen bij uitval door ziekte e.d.m.? Blijkbaar loopt er nog altijd iets mank, want ik krijg vandaag nog altijd geen volledige toegang.

Ludo Proost


Hoi Ludo,

ik begrijp precies wat je bedoelt. In de beginjaren was Coret Genealogie nog kleinschalig, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandstalige genealogische wereld. Daar past dan ook geen team van vier vrijwilligers meer bij, zoals dat nu aan de orde is. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar iemand die ons technisch kan ondersteunen, inderdaad in gevallen van uitval door bijvoorbeeld ziekte en privéomstandigheden, en tevens ook om de workload van onze technicus wat te verminderen.

Op dit moment loopt het inderdaad absoluut niet lekker. Onze vaste moderator, Yolanda Lippens, is wegens een operatie tijdelijk uit de running, we verwachten haar hopelijk ergens volgende maand weer terug, en onze technicus Bob Coret is nu ook niet aanwezig, wat betekent dat ons team op slechts twee vrijwilligers draait, beslist te weinig om alle problemen op te lossen. We proberen het met zijn twee te redden en hier en daar te helpen zover het kan, maar technische aanpassingen kunnen wij helaas niet zelf doen. Het staat dan ook buiten kijf dat er absoluut wat moet veranderen.

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Uitgeschreven lidPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu