stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » E?n index voor DTB Midden- en Noord-Kennemerland 1624-1828



Profiel afbeelding

De beste wensen voor 2014 krijgt u van mij met een update van het spreadsheet DTB Midden- en Noord-Kennemerland 1624-1828. Inmiddels heb ik van vele bestaande transcripties en door mij nieuw opgestelde transcripties een eenduidig Excel-sheet gemaakt met ruim 46000 records.

Het betreft hier de DTB van Akersloot, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond-Binnen, Heemskerk, Heiloo, Limmen, Uitgeest en Wijk aan Zee, voornamelijk RK-religie, maar ook veel civiele akten.

De herkomst van de transcripties en de oorspronkelijke bronnen is vermeld op het tabblad Bronnen van het Excel-sheet.

T.z.t. wil ik dit bestand uitbreiden met Schoorl en De Zijpe en aanvullen met andere DTB uit de vermelde plaatsen. Als u nog meer transcripties weet uit het betreffende gebied, die ik mag gebruiken, dan hou ik mij van harte aanbevolen.

U kunt dit bestand downloaden op de website van Remco Ooijevaar http://www.ooijevaar.info/indexbestanden.htm.

Hier kunt u ook een soortgelijk, door Remco Ooijevaar samengesteld, bestand downloaden van de DTB van West-Friesland 1609-1870 met bijna 42000 records en nog veel meer andere transcripties.

Veel plezier ermee!

 

Frank Bakkum - 5 jan 2014 - 02:04

Bedankt, ik zal er zeker gebruik van maken. Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

J. van der Linden - 5 jan 2014 - 09:49


Hartelijk dank.



PS de eerste 2 hyperlinks naar Van Papier Naar Digitaal (1 logo, 2 in tekst) werken helaas niet - de 3e (in tekst) werkt wel

Jan K. (genealinks.tk) - 5 jan 2014 - 11:10







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu