stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » Regio D o r d r e c h t : archief & genealogie : "Zoeken in het Archief"-spreekuur, april-dec. 2017



Profiel afbeelding

Beste forumleden,

Zoals u misschien weet is het Regionaal Archief Dordrecht één van de meest publieksvriendelijke archiefinstellingen in Nederland. Om u wegwijs te maken bij het zoeken in zijn archiefcollecties, organiseert het RAD in 2017 maandelijks een speciaal "spreekuur" voor u.

Zie het bericht op de website, (beeld)citaat :

__________________________________________________________________________________________________

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

"Om beginnende archiefbezoekers met drempelvrees te helpen, organiseert het Regionaal Archief Dordrecht elke eerste donderdag van de maand (tussen 09.30 en 11.00 uur) een spreekuur in de studiezaal van het Archief, Hof 6, Dordrecht.

Aanmelden of meer informatie via studiezaal @ dordrecht.nl .
Bellen kan ook: dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur, 078 – 770 5348."

_________________________________________________________________________________________

Einde (beeld)citaat. - Contact- en adresgegevens:  Regionaal Archief Dordrecht, Hof 6, 3311 XG Dordrecht, tel. 078 – 770 53 48, e-mail: studiezaal @ dordrecht.nl . Postadres: Postbus 8, 3300 AA Dordrecht. Zie ook via Twitter en Facebook.

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri Vlas - 19 mar 2017 - 19:00







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu