stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » Na ruim 10 jaar als vrijwillig moderator te hebben gewerkt, stop ik m.i.v. 1 september 2017.Profiel afbeelding

Beste forumleden en passanten,

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als "vrijwillig" moderator van dit Stamboomforum, vind ik het tijd dat iemand anders, m.i.v. 1 september a.s., het stokje van mij gaat overnemen.

Wie dat gaat worden is nog niet bekend, maar onze webmaster Bob Coret zal U hiervan, na zijn vakantie, op de hoogte stellen.

Heeft U hier belangstelling voor, dan raad ik U aan om contact met hem op te nemen.

Ik ben bereid om een opvolger/ster toe te lichten in een persoonlijk gesprek, wat er al zo voor komt kijken, indien gewenst.

In de afgelopen jaren is ons forum uitgegroeid tot een volwassen forum, waar velen hun vraag hebben zien beantwoord.

Vele forumleden hebben met hun ervaring en deskundigheid hier toe bijgedragen, waarvoor mijn hartelijke dank.

Ook wil ik Bob Coret, onze webmaster, bedanken, die met zijn opzet en ontwikkeling (waar ik ook mijn steentje heb kunnen bijdragen) van o.a. het Stamboomforum, Genealogie Online enz. hier toe de mogelijkheid heeft gegeven.

In het begin van ons Stamboomforum hebben we helaas (huis)regels moeten opstellen, die niet altijd in dank werden afgenomen.

Om het forum beheersbaar te houden kon het niet anders, daar bij calamiteiten een beroep gedaan kon worden op deze (huis)regels.

Vanaf het begin tot heden hebben 86.537 genealogen zich laten registeren.

Verder wil ik dank zeggen aan de webmaster JV van www.zoekakten.nl (v/h Genver), met wie ik in het begin en ontwikkeling van deze prachtige site samen heb gewerkt, waar velen tot op de dag van vandaag en hopelijk nog zeer lange tijd profijt van mogen hebben.

Vele andere genealogen hebben de afgelopen jaren mijn genealogische pad doorkruist en het zijn er te veel om iedereen op te noemen, dames en heren mijn hartelijke dank voor Uw bijdragen en suggesties via het forum of een persoonlijk bericht.

Net zoals U, zal ik mijn genealogische vragen op het forum blijven loslaten en zo nodig een vraag van U mede helpen op te lossen, hoewel dit laatste mondjesmaat zal zijn.

Ik wens U allen veel plezier met onze gemeenschappelijk hobby en misschien ontmoeten we elkaar eens op een genealogische dag in het land.

Stamboomforum het ga U goed

 

Hartelijke groet,

Everardus Rollema -

moderator stamboomforum

 

Everardus Rollema - 7 aug 2017 - 10:55

Bedankt voor al het werk dat je jarenlang verzet hebt voor het stamboomforum. Het was niet altijd even gemakkelijk. Ook bedankt voor de hulp bij een aantal van mijn vastlopers!

Annemarie57 - 7 aug 2017 - 11:03

Beste Everardus.

Heel hartelijk dank voor het vele werk.   Het forum op de juiste manier te laten werken. Het gaat u goed. Hopelijk genieten van de vele vrije uurtjes.

 

Mvg

Elisabeth - 7 aug 2017 - 11:29

@ Everardus,

Bedankt voor de voortreffelijke wijze waarop jij als moderator van stamboomforum hebt geleid en begeleid; en waar nodig correcties hebt doorgevoerd.

Complimenten,

mvg-Ben

Ben Wegman - 7 aug 2017 - 11:34

Bedankt voor al het werk dat u voor dit forum verzet heeft.

Met vriendelijke groeten,

Heidi Jonkman - 7 aug 2017 - 12:48

Bedankt voor het op rolletjes laten lopen van het forum. Ik weet zeker dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en er toch nog vele vragen door jou beantwoord zullen worden.

A.Peters - 7 aug 2017 - 14:12

Ik sluit me graag aan bij de rest en uit hierbij ook mijn dank voor alle ondersteuning, hulp,  terechtwijzingen en correcties in de afgelopen jaren.

We zullen jouw bijdragen als moderator missen.

Bedet - 7 aug 2017 - 15:29

@Everardus,

dank voor je voortreffelijke werk  als moderator van dit forum. 

Rian Capello - 7 aug 2017 - 18:36

@ Everardus ,

Bedankt voor de prettige wijze die jij was als moderator van het stamboomforum.

Ik snap het wel maar zal je missen Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

 om alles in goede banen te leiden.

Hopelijk komt er een goede opvolger.

Groetjes JannyAfbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Janny Bijsterveld - 7 aug 2017 - 19:03

Beste heer Rollema,

Bij deze wil ik u danken voor uw onvermoeibare inzet. Het Stamboomforum is uitgegroeid tot een waardevolle plek waarin vaak op goed niveau gedachten en suggesties worden uitgewisseld. Een verademing in het wereldje van internet, waarin naast veel moois ook een hoop genealogische onzin (vaak zonder enige bronvermelding) wordt uitgekraamd. Bovenal een leerschool voor beginnende genealogen, maar ook voor degenen die op twijfelachtige gronden menen dat ze van Karel de Grote afstammen. In ieder geval heb ik veel baat gehad bij tal van discussies. Hopelijk is uw opvolger uit hetzelfde hout gesneden. Het ga u goed!

Kees Walle - 7 aug 2017 - 22:57

Ik sluit mij geheel aan bij alle andere leden die hun dank betuigen voor het vele werk dat je verzet heb. Ik wens je het beste toe.

J. van der Linden - 8 aug 2017 - 09:44

Everardus, bedankt voor je inzet t.a.v. dit (niet altijd even gemakkelijke) werk!

grtn

Jan K. - 8 aug 2017 - 12:32

@Everardus,

Bedankt voor alles wat je voor het stamboomforum hebt gedaan en als ik het goed begrijp ook voor je inzet met het opzetten van zoekakten voorheen genver.

Het ga je goed en misschien tot ziens in het R.H.I.

ien lejeune - 8 aug 2017 - 13:54

Dank voor je inzet.

 

Ben Knoop

Ben Knoop - 8 aug 2017 - 13:57

Ik sluit mij helemaal aan met de lovende woorden die gezegd over deze man die vrijwillig al die tijd er aan gegeven te hebben.

Het beste toegewenst.

j v beek - 8 aug 2017 - 15:18

Ook ik wil je graag bedanken voor je geweldige inzet. Ik zal na alles wat er al geschreven is  maar niet zoeken naar een originele invalshoek. Veel van wat hier boven staat herken en erken ik.

dr. j. ridderbos - 8 aug 2017 - 16:54

Dank voor je inzet en wens je het beste.

van elzakker - 8 aug 2017 - 16:54

Wat heb je een ongelooflijke hoeveelheid werk voor ons allemaal verzet... als het aan mij lag kreeg je een lintje!

Marijke Kuijper - 8 aug 2017 - 16:57

Beste heer Everardus,

Ik sluit mij geheel aan bij de vele lovende woorden die u als vrijwilliger in die forum heeft gestoken. Ik wens u in ieder geval nog vele gezonde jaren zodat u nog heerlijk van uw vrije tijd kunt genieten.

Het aller beste gewenst door

Marijke van der Sluis-Derogee

Marijke van der Sluis-Derogee - 8 aug 2017 - 17:16


Bedankt voor uw geweldige inzet.

m.d.horn - 8 aug 2017 - 21:06Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu