stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » Ik stop met mijn werkzaamheden voor Coret GenealogieProfiel afbeelding

Beste leden van het Stamboom Forum,

zoals jullie weten heb ik afgelopen juli tijdelijk de taken van mijn toffe collega Yolanda Lippens waargenomen. Yolanda is namelijk, zoals jullie wellicht al weten, tijdelijk uit de running vanwege een operatie. Ik ben met veel enthousiasme en samen met mijn collega-vrijwilligers aan de slag gegaan om van de platformen van Coret Genealogie nog meer een succes te maken. Zo hebben we al diverse verbeteringen bereikt, waaronder:

  • Uitbreiding van de Stamboom Gids met Belgische bronnen, websites, links en een vernieuwde interface
  • Vernieuwde invulling van het subforum Leeshulp, transcriptie, vertaling, waar je nu eenvoudig een afbeelding van een tekstfragment kan uploaden om te laten transcriberen of vertalen
  • Twee nieuwe subfora, te weten die van Onderzoek in Frankrijk (betrekkelijk nieuw) en die van Rechtspraak, notariaat en wetgeving
  • Aanvulling van Open Archieven met veel Belgische gegevens

Ik ben trots op ons team dat we deze verbeteringen en ontwikkelingen samen hebben bereikt. Echter, zoals jullie ook wel weten, spelen er diverse andere dingen op het Stamboom Forum, zoals de uitblijvende ondersteuning van de servicedesk. Problemen blijven onopgelost, abonnementen zijn wel betaald, maar nog niet functioneel en meer van dergelijke zaken. Dit, en mede met in mijn achterhoofd dat ik nog vol zit met andere interessante plannen, ideeën en verlangens, is voor mij de aanleiding geweest om te besluiten mijn werkzaamheden voor Coret Genealogie vanaf nu neer te leggen.

Yolanda zal het Stamboom Forum op korte termijn in ieder geval weer gaan modereren, ik wens haar dan ook uiteraard een goed herstel toe. Tot die tijd zal een van mijn collega's de zaken op de achtergrond tijdelijk waarnemen, maar zoals jullie begrijpen ligt het meeste gewicht nog altijd op de servicedesk en daar zijn al enkele maanden geen problemen meer opgepakt. Voor wat betreft de continuïteit van de platformen hoeven jullie je dan ook geen zorgen te maken.

Yolanda, Ferry en Bob, hartelijk dank voor deze prachtige kans om iets bij te mogen dragen aan de platformen van Coret Genealogie. Het ga jullie goed in de genealogische wereld en ook zeker op persoonlijk vlak en daarnaast blijf ik graag met jullie persoonlijk in contact. Beste leden van het Stamboom Forum, vrienden, collega-onderzoekers, genealogen, ik zie jullie graag terug op de andere platformen waarop ik actief ben, zoals onze prachtige Facebookgroepen die we samen tot een succes hebben gemaakt, waarvoor uiteraard ook hartelijk dank!

Dank voor jullie persoonlijke interesse en prettige samenwerking en wellicht tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout - 9 okt 2020 - 16:45

Bedankt, Indiana. 
Je hebt het meer dan prima gedaan, in een moeilijke tijd !

Cees van Gent 1952 - 9 okt 2020 - 17:54

@ Indie,

Bedankt voor je uitstekend uitgevoerde moderatie, duidelijk commentaar en heldere uiteenzettingen.

mvg-Ben

Ben Wegman - 9 okt 2020 - 18:05

Hartelijk dank voor je werkzaamheden voor Stamboomforum!

Liesbeth Niepoort - 9 okt 2020 - 18:10

hartelijk dank, het gaat u goed, Nel

n.olie-bongers - 9 okt 2020 - 18:36

Bedankt voor je tijd en inzet

J. van der Linden - 10 okt 2020 - 05:57

Heel jammer, maar begrijpelijk. Veel succes met je andere activiteiten.

Carmen - 10 okt 2020 - 09:55

Hi Indie, Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

dank je wel dat je hier bent bijgesprongen! Ben wel niet zo vaak op dit forum maar daarom des te meer ben ik actief in de FB groepen die je prima beheert en we zullen aldaar elkaar uiteraard nog vaker tegen komen!

Bye,

Irma

Irma Lommen - Salden - 11 okt 2020 - 18:14

LS,

Hartelijk dank voor Uw inzet. Kom eigenlijk niet zo vaak op stamboomforum, maar toch ben ik wel eens geholpen door Uw team om data van mijn voorouders te traceren.

nogmaals dank,

Groet en het ga u goed.

Willem Knoop - 13 okt 2020 - 17:27

Indie, hartelijk dank voor jouw inzet en deskundige reacties. Die ga ik zeker missen, maar ik begrijp en respecteer jouw beslissing.

Mark de Vries - 13 okt 2020 - 20:03

Beste allemaal,

heel erg bedankt voor jullie positieve en dankbare reacties! Gelukkig ben ik nog niet helemaal weg. Ik blijf sowieso meehelpen op het subforum "Rechtspraak, notariaat, wetgeving" en op diverse andere subfora mocht ik daar een bijdrage aan kunnen leveren. Mocht je nu toch nog een dringende vraag hebben, dan kan je me altijd een bericht sturen of mij benaderen in een van onze Facebookgroepen.

Dank voor jullie interesse en het ga jullie allemaal goed, zeker in deze tijd!

Met vriendelijke groet,

Indie van Lieshout

Indie van Lieshout - 15 okt 2020 - 12:39

@ Indie, Heel veel dank voor alles! Veel succes met je andere activiteiten.

M.C.Deden-Kazenbroot - 15 okt 2020 - 14:59 (laatst bijgewerkt 15 okt 2020 — 20:54 door auteur)

Bedankt voor je werk en je inzet.

Tineke Wesselink - 15 okt 2020 - 19:07

Dank voor alles. Blijf gezond. Aad 

A. Neeven - 17 okt 2020 - 12:03

Mazzel&Broge

Jan Rouwenhorst - 17 okt 2020 - 19:39


Dank je Indie en succes met wat je verder gaat doen.

Joke Arends - 30 okt 2020 - 12:27De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu