stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » 1,6 miljoen bidprentjes - Wekelijkse nieuwsbrief met updates geslotenProfiel afbeelding

RUIM 1,6 MILJOEN BIDPRENTJES

De komende jaren ontsluit onze familie ruim 1,6 miljoen bidprentjes uit Nederland en België. Wij denken veel mensen (vooral ook genealogen en stamboomonderzoekers) blij te kunnen maken.

Daartoe versturen we iedere vrijdag (middels een nieuwsbrief) een Excel-lijst met duizenden 'nieuwe' prentjes (voornamen, achternamen, geboorte- en sterfdata en -plaatsen + namen evt. partner).

De prentjes worden enkel in fysieke vorm verkocht dus géén scans (dat is ondoenlijk omdat de gehele collectie nog niet is gecatalogiseerd). Ook wordt de verzameling nadrukkelijk niet in één koop van de hand gedaan!

Geïnteresseerden in de wekelijkse nieuwsbrief kunnen een mailtje (r.m.m.stultiens@gmail.com) of PB (met daarin uw e-mailadres) sturen. Dan plaatsen we u op de verzendlijst.

P.s. Hoe begrijpelijk ook, het is voor ons niet te doen om vragen te beantwoorden als 'Zitten er prentjes bij van personen met de achternaam X?' of... 'Heeft u prentjes afkomstig uit het dorp Y?'. In de wekelijkse lijsten kunt u zelf zoeken. Alle prentjes zijn genummerd zodat u een eventuele bestelling eenvoudig door kunt geven.

Ralf M.M. Stultiens - 17 apr 2023 - 22:45


Dit bericht heeft u dubbel geplaatst in 2 fora, dat is niet de bedoeling. Daarom sluit ik deze. De andere heb ik overigens verhuisd naar het subforum Archiefinstellingen en Inventarissen. 

Yolanda Lippens - 18 apr 2023 - 12:42
Dit onderwerp is gesloten.Nieuw onderwerp plaatsen
U kunt dus geen reactie meer plaatsen bij dit onderwerp. Wel kunt u natuurlijk een nieuw onderwerp starten.