stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Gezocht nazaten van Julius Albertus David 25-01-1903 te Soekaredjo

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Gezocht nazaten en de overlijdensdatum en plaats van Julius Albertus David, geboren 25-01-1903 te Soekaredjo. Julius  Albertus heeft voor de oorlog gewerkt bij de Aniem te Pekalongan en Singkawang. Ging op 12 december 1941 bij algemene mobilisatie in werkelijke dienst als landstormsoldaat te Djember (nr. 95503) Na terug keer uit krijgsgevangenschap te Siam op 26-04-1946 te Batavia met groot verlof gegaan. Is voor de oorlog getrouwd (datum en plaats onbekend) met S. van der Ploeg (verdere gegevens onbekend). Ze woonde bij het uitbreken van de oorlog in de Boomstraat te Banjoewangi . Het echtpaar kreeg 5 kinderen, namen onbekend (bronnen: RA 1932/1934/1938/1941, dossier SAIP en Japanse interneringskaart)

Frans Winkens

Misschien kan de Stichting Administratie Indische Pensioenen (SAIP) in Heerlen nog enige info verschaffen.

https://www.saip.nl/nl/content/pages/overige-werkzaamheden.aspx

en anders een gokje wagen door aanvragen persoonskaart bij CBG.

mvg-Ben

Ben Wegman

Indien bekend rechtstreeks contact opnemen met de poster van dit topic i.v.m. mogelijke privacy.

Gr.

Moderator

Everardus Rollema

Beste Ben,

Zoals in mijn oproep vermeld heb ik het dossier van SAIP reeds verkregen, de persoonskaart heb ik nog niet opgevraagd, omdat ik geen datum van overlijden heb, kan inderdaad een gokje wagen.

Frans Winkens


@ Frans,

Sorry, je hebt gelijk. Ik had het in eerste instantie gelezen als SIFA. Dom!  Voor persoonskaart hoef je geen overlijdensdatum te hebben. Vraag is natuurlijk of het gezin inderdaad naar Nederland is gereisd.

Succes,

Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!