stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Indonesië » Nadere gegevens gevraagd over een familie genaamd Senia die woonde rond 1949 te Batavia

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Wie heeft nadere informatie over een familie genaamd Senia te Batavia, Meester Cornelis, Bidaracina. Ik ben op zoek naar deze familie, bestaande uit: vader, moeder, opa, oma, de twee kinderen Wim en Erica plus oppas (ca. 1949). De familie Senia woonden naast de familie Marks, bestaande uit: vader, stiefmoeder, 3 kinderen: Guus, Dolf en Constance. De andere buren waren “Steurtjes”. De familie Marks is in 1951/52 vertrokken naar Nieuw-Guinea. Het Bataviaasch Handelsblad van d.d. 2 Dec. 1893 meldt dat dhr. Senia samen met zijn echtgenote, en nog een andere heer, ook Senia genoemd, met het stoomschip Van Diemen, in Batavia zijn gearriveerd. Volgens die zelfde krant van 9 April 1915 arriveerde ene Senia vanuit Pontianak in Batavia, met het stoomschip Daendels. Alle info is zeer welkom!!

EM


Geen enkel antwoord op uw vraag. Maar misschien dat alle beetjes uiteindelijk helpen. In de regeringsalmanak RA 1895 wordt een H.R. Senia vermeld als inwoner van Batoe Bahra (Oostkust Sumatra)

Christiaan Senia geb 01-03-1854 Bellerwird verblijft van jan 1875 (komend uit Rhenen) tot juni 1875 in Amsterdam. Dan vertrekt hij naar Nijmegen. Opleiding KNIL?

Militairen in actieve dienst worden niet in de adresboeken vermeld.

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!