stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Adres in Padang Padjang



Profiel afbeelding

mijn vader is geboren in Padang Padjang (Sumatra). Op zijn geboorte akte staat helaas geen adres vermeld van zijn ouders (mijn opa en oma) waar ze hebben gewoond in Padang Padjang. Is dit nog te achterhalen? Ook in het stamboek van mijn opa (knil) staan geen adressen vermeld. 

Groet

Maureen Geeraths

Maureen Geeraths - 25 okt 2017 - 22:57

Misschien is het mogelijk om via het ministerie van Defensie iets te achterhalen. Je noemt de Knil en vaak zijn er via de officiële papieren meer gegevens te achterhalen of een mogelijke aanwijzing.

Succes

Joke Koek van Nieuwker - 26 okt 2017 - 13:48


Je zou kunnen overwegen om contact op te nemen met SAIP (stichting administratie Indische pensioenen).

Onze archieven bevatten veel informatie. Daarom ontvangen we veel informatieverzoeken van particulieren in het kader van familie- en stamboomonderzoek. Wanneer u een verzoek indient, verzoeken wij u uw eigen adresgegevens alsmede de naam, voorletters en geboortedatum van de persoon, waarvan de informatie wordt gevraagd, te verstrekken.

https://www.saip.nl/nl/content/pages/overige-werkzaamheden.aspx

Indien jouw opa in een van de zogeheten Jappenkampen heeft gezeten kun je evt ook via het Rode Kruis proberen meer info te krijgen. https://www.rodekruis.nl/hulp-in-nederland/oorlogsarchief/

Houdt rekening met een doorlooptijd tot ca 3 maanden.

mvg-Ben

Ben Wegman - 27 okt 2017 - 16:49







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu