stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Indische wortels [opgelost]


Profiel afbeelding

Aan de van Bennekom kant dan maar:

Grootvader Adrianus Hendricus van Bennekom was in 1884 geboren te Amsterdam als zoon van Lodewijk van Bennekom en Wilhelmina Weerdenburg.  Zijn ouders' huwelijk in 1866 te Utrecht hier in te zien.
Lodewijk van Bennekom was geboren te Amersfoort in 1837 als zoon van Jan van Bennekom en Johanna Woesing (zie hier).
Wilhelmina Weerdenburg was geboren te Utrecht in 1844 als dochter van Bernardus Weerdenbrug en Christina Melgert (link).

Peter S

Hier trouwens nog foto's en signalementen van Johannes van Bennekom (hier) (hier), een broer van grootvader Adrianus Hendricus van Bennekom.

Peter S

Van E.W. Kosianka is trouwens een pasfoto hier te zien. Voor de achterkant van de kaart zie hier.
Blijkens haar persoonskaart waren haar ouders Wilhelm Kosianka en Pauline Pitsch, en ze was geboren te Bottrop op 2.9.1906.

Peter S


Mocht het interessant zijn om aan moeders kant verder te zoeken in Duitsland : de huwelijkse bijlagen te Amsterdam in 1932 van L. van Bennekom x E. W. Kosianka zijn vanaf hier online in te zien (wel pas na gratis registreren zonder verplichtingen). Daartussen zit een afschrift van haar geboorteakte, hier. Helaas staan er van haar ouders geen leeftijden bij, wel dat ze Evangelisch-Luthers waren, en hun adres is vermeld. Het beroep van haar vader kan ik zo niet lezen. Beide ouders leefden trouwens nog in 1932 en woonden, beiden zonder beroep, te Bottrop.

U laat ons wel weten of er nog een tak van Uw voorouders verder moet worden uitgezocht.

Peter SPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!