stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » gedcom

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding
Weet iemand of ik ergens kan zien wanneer mijn laatste Gedcom in genealogie online is geupload (Mijn harde schijf met Gedcoms is gecrasht)

Reginald Koe

Via http://www.genealogieonline.nl/activiteiten.php/3887 kunt u zien wanneer u voor het laatst uw GEDCOM heeft geupload. 

Als u inlogt op http://mijn.genealogieonline.nl/ dan kunt u uw eigen GEDCOM downloaden (backupvoorziening).

mvg,

Bob Coret

Bob Coret

Bedankt voor de snelle reactie.

Helaas ben ik ook alle familiefoto's en documenten voor een flink deel kwijt.

Stom van me om niet beter voor een backup te zorgen

Groten

Reginald

Reginald Koe

''Helaas ben ik ook alle familiefoto's en documenten voor een flink deel kwijt.''

Het zou heel goed kunnen zijn dat niet de schijf kapot, maar het gedeelte dat het leest. Dus dan zouden alle bestanden nog op de schijf staan...

Hans Hoekveld

Hans het is waarschijnlijk nog simpeler, alleeen heb ik nog geen oplossing:

Het gaat om mijn externe WD MyPassport schijf. Die heeft zich na de storing opnieuw ingelogt en vraagt  om een wachtwoord. Probleem ik heb bij het installeren destijds geen wachtwoord aangemaakt. Ik heb me daarbij niet gerealiseerd dat er waarschijnlijk een fabrieks ingegegevn wachtwoord meedraaid in de achtergrond. En dat heb ik niet. Omdat het wachtwoord minimaal 8 tekens moet bevatten, heb ik nog niet durven gokken of dat 1 t/m 8 is. Heb wel de service desk van WD een mail gestuurd. Hoop daarop volgende week een antwoord te krijgen. Maar in de gebruiksaanwijzing distancieren ze zich van kwijtgeraakte paswoorden.

Aan de andere kant worden er bij het opstarten dagelijks twee files door deze externe schijf de documents en settings op de C schijf gezet. Misschien dat een programeur daar wel wat mee kan. Ook de .ini file van de installatiedag staat daar nog

Reginald Koe

Hans

De schijf is inderdaad fysiek gecrashed. Is daar dat je weet een betaalbare oplossing voor ?

Reginald Koe

Ik weet niet wat er precies bedoeld wordt met ''fysiek gecrashd''. Als het mechanisme rond de harde schijf kapot is zou ik met het hele ding naar een (nerdy) computerwinkel gaan, zoals DeComputerwinkel.nl in het Hilvertshof in Hilversum. Daar kunnen ze er dan vast nog wel wat mee. Of de kosten daarvan dan nog opwegen tegen wat er op de schijf staat...?

Hans Hoekveld


Hans, Ja dat is de vraag, Ik heb al een voorstel dat kan oplopen tot € 2500. Dat doe ik dus niet, maar ik kan het ook aan het door jou opgegegeven adres vragen.

Bedankt

Reginald KoePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!