stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Nieuwe grafische weergave kwartierstaat en stamboom


Profiel afbeelding

De weergave van de kwartierstaten en stambomen op Genealogie Online is vernieuwd. Allereerst ziet u de verschillende weergaven nu onderaan een op basis van een startpunt gemaakt publicatie:

Hierboven ziet u een de opties die bij een kwartierstaat verschijnen, een grafische weergave, eee kwartierstaat "op de kaart" en de kwartierstaat in PDF, DOC en EPUB formaat.

De grafische weergave is nu meer dynamisch en werkt ook op tablets en smartphones. Hieronder een voorbeeld van een stamboom:

Alle publicaties die startpunten hebben gedefinieerd worden de komende tijd bijgewerkt. Wilt u hier niet op wachten, werk dan uw publicatie bij door een bijgewerkte GEDCOM te uploaden.

Heeft u nog geen startpunten gedefinieerd in uw publicatie? Dit kan via https://www.genealogieonline.nl/mijn/! Bekijk ookde instructievideo op https://www.genealogieonline.nl/help/item.php/160

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Hallo Bob,

Ik heb de nieuwe weergave bekeken. Ik heb voor mijzelf het gevoel dat ik er minder overzich door heb op de stamboom. Ik zou er een voorkeur voor hebben om het vorige overzicht te gebruiken. Is het mogelijk om zelf in te stellen welk stamboomoverzicht er op de website staat?

Met vriendelijke groet,

Armand

Armand Servaes

Lemans Priemsen Verhoeven Foechier

Jan Lemans


Werkelijk prachtig! Dit is geneaal (!) voor presentatiedoeleinden.

IngePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu