stamboomforum

Forum logoFora » Genealogie Online » Ik zie mijn afbeeldingen niet ?!

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik gebruik de DropBox optie voor het laden van mjn Gedcom en afbeeldingen. In mijn stamboom zie ik dat er afbeeldingen aanwezig zijn voor de relevante personen, maar ik zie geen links naar de afbeeldingen.

Wat doe ik verkeerd?

TIA
Gert Blij

Gert Blij

Meneer Blij,

Als u inlogt op https://www.genealogieonline.nl/mijn/ dan ziet u op het dashboard van uw publicatie de volgende melding:

Wanneer u op de link klikt dan krijgt u een overzicht van afbeeldingen die verwacht worden (omdat deze voorkomen in uw GEDCOM bestand) en zoals u deze heeft aangeleverd.

Specifiek in u geval gaat het mis door hoofdletters. Zo staat er in uw GEDCOM bestand bijvoorbeeld "1151 Signature.jpg" maar heeft u het bestand "1151 signature.jpg" aangeleverd, ziet u het verschil in hoofdletter? Windows computers letten niet op de hoofdletters, alle andere besturingssysteem letten hier wel op, bij deze systemen is Signature.jpg niet hetzelfde als signature.jpg...

mvg,

Bob Coret

Bob Coret

Ahhh. dus dat is het probleem. Bedankt Bob.

Gert Blij


Hallo Bob,

Heb het even allemaal gechecked, maar de bestandsnamen in zowel de Gedcom alswel de Dropbox folders op mijn laprop en in de cloud zijn allemaal identiek, allemaal met de juiste hoofdletters dus.

Kan het zijn dat ergens tussen jouw systeem and mijn Dropbox folder de bestandsnamen geconverteerd worden naar lower case?

Gert

PS: Als je screen dumps wilt, laat maar weten hoe ik je die kan toesturen.

Gert BlijPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!