stamboomforum

Forum logoFora » Genealogie Online » Een bronkoppeling aan een persoon vanuit GensDataPro (t.a.v. dhr Coret)

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Heer Coret,

Ik heb een algemene bron gekoppeld aan een persoon (een vinkje bij de naam). Echter na de update van vandaag zie ik deze bron niet bij Genealogie Online. Wanneer ik bij het Gedcom bestand kijk zie ik een datum van 5-2-2016 staan. Ik weet niet wanneer dit bestand ververvangen wordt.

De koppeling naar deze persoon is

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker-en-boers/I369.php

 

m.v.g.

 

Martien Jonker

Martien Jonker

Meneer Jonker,

Als ik het GEDCOM bestand bekijk, het deel van de genoemde persoon, dan zie ik alleen een bron gekoppeld aan het beroep (militair paspoort M Jonker), verder zie ik geen bronnen?

Waar staat de datum 5-2-2016 precies?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Ja dat is nu net een probleem.

De ander bron wordt niet vermeld. Echter hij staat wel in GDP. Bij de update naar Genealogie Online wordt deze wijz. in GDP niet door gegeven???

De daum van het Gedcom bestand is ook niet van vandaag.

Moet ik nog een keer de update doen?

 

M.v.g.

 

Martien Jonker

Martien Jonker

De datum staat  bij

Beheer » Publicatie beheren » Stamboom Jonker en Boers » Uw GEDCOM downloaden

Zorg dat u geregeld een back-up maakt van uw (genealogische) bestanden!

Mocht u uw gegevens zijn kwijt geraakt, dan kunt u via deze pagina uw GEDCOM bestand (gedateerd 5 februari 2016 16:18) downloaden.

Martien Jonker

Meneer Jonker,

Als ik in de database kijk, zie ik dat u voor het laatst op 2016-02-05 16:18:59 een update heeft gedaan via GensDataPro van uw publicatie. Klopt dit?

Het lijkt me inderdaad goed als u nogmaals probeert uw publicatie bij te werken.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Nee ik heb op 9 feb 2016 de laatste update gedaan. Ik zal vandaag een nieuwe update doen. Dit is het ?

 M.v.g. Martien

Martien Jonker

Ja nu is de datum na de update wel aangepast en de bron is nu ook vermeld. Het is nu wel goed gegaan. Heeft iemand iets gewijzigd?

 

M.v.g.

Martien

Martien Jonker

Heer Coret,

Ik begrijp niet waarom de laatste update van de publikatie wel goed is gegaan. Wat ik nu wel afvraag, gaat een update van de publicatie vanuit GDP en een update van afbeeldingen m.b.v. Dropbox wel samen.  Of moet je steeds op de het bericht wachten dat de publicatie is bijgewerkt. Dit kan een oorzaak zijn dat publicatie vanuit GDP de laatste keren niet goed is verwerkt.

Graag een reactie.

M.v.g.

Martien Jonker

Martien Jonker


Meneer Jonker,

Een update via GensDataPro of export naar GEDCOM en dan aanleveren via Dropbox zou in principe hetzelfde resultaat moeten geven en dus ook samen gebruikt kunnen worden. Alhoewel me in uw geval een update uit GensDataPro veel makkelijk lijkt.

Het afwachten tot op de bevestigingsmail voor de update is wel aan te raden. Als u na lang wachten (zeg een paar uur*) nog geen e-mail heeft ontvangen is het handig om even aan de bel te trekken.

(*) alle updates worden in de rij gezet voor verwerking, is het rustig dan duur verwerking een paar minuten, is er iemand met een grote publicatie of zijn er veel mensen die willen updaten, dan kan het uren duren.

mvg,
Bob Coret

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!