stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Openbaarheid personen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Waarom moet ik elke keer als ik een nieuw gedcom heb geupload alle mensen weer opnieuw openbaar maken. Inclusief mezelf ?!!

Karel en Marjolijn van Hilten

Misschien staat het verkeerd in het programma waar je mee werkt. Ik werk met Aldfaer en hoef na een Gedcom-upload niet steeds mensen opnieuw openbaar te zetten. Als het goed in je programma staat dan moet het volgens mij ook meegenomen worden in het Gedom-bestand.

Mary Schroder

Ik werk met Aldfaer, het prbleem met de openbaarheid duurt al een dik jaar. Je wordt er moedeloos van.

Karel en Marjolijn van Hilten

Geef jij in Aldfaer al aan wie openbaar is? Nooit aangedacht. Ik deed dat bij genealogieonline.

Karel en Marjolijn van Hilten


Mensen die overleden zijn - en als zodanig in Aldfaer worden aangegeven - zijn volgens mij altijd openbaar. Als ik iemand die overleden is niet openbaar wil maken dan geef ik in Aldfaer aan dat die uitgesloten moet worden van publicatie. Bij mijzelf heb ik juist aangegeven dat toestemming tot publicatie is verleend en wordt dus ook openbaar gemaakt. Daarnaast heb je ook nog te maken met de wettelijke termijnen voor openbaarheid. Soms krijg je van GenealogieOnline een melding met de vraag of de gegevens van een bepaalde persoon openbaar gemaakt moeten worden of niet. Als je dat bij GenealogieOnline aangeeft moet je dit ook goed vermelden in Aldfaer anders krijg je na de eerstvolgende Gedcom-download weer dezelfde vraag. 

Mary SchroderPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!