stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Vermelding van bronnen in Genealogie Online?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

De vermelding van bronnen verschilt per publicatie. In mijn publicatie "Genealogie van Wiard Sweers" wordt alleen de omschrijvingsregel van de bron vermeld.

Mijn publicatie is een upload uit GensDataPro. 

Op welke manier krijg ik ook het archief, inventarisnummer e.d. zichtbaar in mijn publicatie? Heeft het te maken met de instelling in GDP?

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Henk Sweers


Dag Henk,

Ik gebruik eveneens GensDataPro en heb me ook vaak afgevraagd waarom er geen akte-nrs. etc. worden weergegeven terwijl ik die bij anderen wel zie. Mogelijk komt het omdat ik geen standaardbrontypes gebruik maar aangepaste zoals omschreven in de Invoergids voor GensDataPro. Ik vind het echter geen probleem omdat ik aan de aktes een scan gekoppeld heb zodat de meeste gegevens toch zichtbaar zijn (zie: Genealogie Van Bommel-Van Essen). GensDataPro is en blijft mijn hoofdprogramma waarin alles terug te vinden is. Dit doet overigens niets af aan GenealogieOnline waar ik meer dan tevreden over ben.

Jan van BommelPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!