stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Publicatie beheren en wederom de melding "Bekijk suggesties omtrent online beschikbare scans".

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Goedenavond,

Nadat ik door de suggesties van de online scans heen was gegaan en had aangegeven "bekeken, klopt" of bekeken, klopt niet" werd ik door een grote update met een nieuwe gedcom toch wel onaangenaam verrast dat ik weer van voren af aan kan gaan beginnen met het doorlopen van al die scans.

Met mijn probeer abonnement waren het maar een stuk of 400 scans, maar nu met mijn plus abonnement (en na het besluit om dan ook mijn genealogie op Genealogie Online flink uit te breiden) was het noodzakelijke een nieuwe gedcom te uploaden. Nu zijn het ruim 2600 scans geworden (waarbij ook de 400 die ik al eerder had gedaan).

Vraag: Is dat de standaard situatie na elke update met een nieuwe gedcom of kan het opnieuw suggereren van reeds beoordeelde scans op de één of andere manier worden voorkomen.

Mvg

Rob Roodenburg

PS: Ik heb in de gestelde vragen gezocht tot begin 2015 maar heb niets kunnen vinden mbt dit onderwerp. 

Rob Roodenburg


Zie mijn reactie op 26 juni 2016 op mijn eigen bericht.

Genealogie Online suggereert meer dan dat het waar (kan) maken.

Erg jammer, want de gepubliceerde gegevens zijn leuk om via social media, familieleden op de publicatie op Genealogie te wijzen. Ze zijn vaak erg verrast en verbaasd over wat er bekend is over hun voorouders.

Rob RoodenburgPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!