stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Hr. Coret: JPEG met hyperlink in een verhaal.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Goedeavond,

Helaas geen respons gekregen op mijn vorige vraag, maar ik probeer het gewoon opnieuw met een andere vraag, de aanhouder wint (hoop ik).

Een verhaal ge-upload, in dat verhaal een hyperlink gemaakt naar een JPEG bestandje. Dat JPEG bestand ge-upload en daarna het verhaal met de hyperlink ook ge-upload. JPEG is binnen in Genealogie Online maar wel met de foutmelding "niet gekoppeld een een persoon".

Is het mogelijk om een JPEG aan een hyperlink in een verhaal te koppelen?

Zo niet, pech gehad dan "plak" ik het wel in het verhaal, maar dat wordt het met "tig" links alleen wel een erg lang verhaal op die manier.

Zo ja, wat deed ik dan fout.

Met vriendeijke groet,

Rob Roodenburg 

Rob Roodenburg


Ik trek dit bericht terug en stop met de geplaatste genealogie op de site van Genealogie Online van Bob Coret. 

Jammer van het in april betaalde abonnement, maar de service is een enorme teleurstelling. Ik laat de gegevens er uiteraard wel opstaan (heb het niet voor niks betaald tot april 2017, maar zeg het nu wel alvast op).

Geen enkele reactie op 2 simpele vragen aan forumleden en de heer Coret. Er zouden honderden Genealogie Online subforum leden zijn (zie de foto's), dan mag je toch mininmaal een simpele reactie verwachten.

Rob Roodenburg

Rob RoodenburgPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!