stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Letterbrij

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Wanneer men reageert op Genealogieonline en met gebruikt daarin leestekens dan kan Genealogie online daar niet mee overweg en maakt er een letterbrij van. Zie dit voorbeeld: Frühstück Pension, ’Landhaus Tyrol’ Hier hoort te staan: Frühstückpension 'Landhaus Tyrol'

Is hier wat aan te doen?

Groeten,

Aad Hoek
 

Aad Hoek

Ik zou dit probleem ook wel eens opgelost willen zien. Het wordt namelijk erg irritant als je naam steeds weer bizar wordt geschreven.

Zo krijg ik mails met als naam: Schr�der of Schröder i.p.v. Schröder (dus met een o umlaut). In mijn stamboom staan deze namen inmiddels wel goed, maar de vermeldingen in de mails blijven een probleem.

Mary Schröder 

Mary Schroder


Gelijk hebben jullie...Aad en Mary. In mijn recente bijdrage op GO vrij veel Duitse woorden met bijvoorbeeld een ß. ö, ü etc. Zeer lastig en het lezen wordt er niet gemakkelijker op....maar dit probleem bestaat al veel langer en blijkbaar zijn er geen oplossingen gevonden.

Groet

Jos

Jos Tichelaar....Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!