stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Inloggen, vreemde reactie op "Wat vindt u ervan". Kan niet inloggen op Genealogie online?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Geachte heer Coret.

Kort geleden uw mail "Wat vindt u ervan" beantwoord en o.a. geschrevendat alles zo goed werkt. Helaas is dat nu niet meer het geval. Ik kreeg een bedankje in het Engels terug met de aanbieding dat ik met korting een abonnement op Open Archieven kon nemen terwijl ik reeds bij de start daarvan een abonnement heb..

Verder kan ik plotseling niet meer inloggen op Genealogie Online, wel op het Stamboom Forum. Mijn abonnement  op Genealogie Online Premium heb ik enige tijd geleden verlengd tot 31 dec. 2017.

Graag uw reactie.

Met vr. groet,

Jan van Bommel.

Heb het door de browser bewaarde wachtwoord van  Genealogie Online vervangen door het door de browser opgeslagen wachtwoord van het Stamboom Forum. Nu kan ik weer inloggen op Genealogie Online.

Blijft dat op het scherm staat dat mijn abonnement tot vandaag geldig is terwijl dat verlengd is tot 31 dec 2017.

Jan van Bommel

Meneer Van Bommel,

Excuses dat u een niet relevant Engelstalig bericht heeft ontvangen, ik zal onderzoeken waar het mis ging.

De inloggegevens voor het Stamboom Forum en Genealogie Online zijn hetzelfde. Als u het wachtwoord bij de één wijzigt betekent dit dat het bij de ander ook is gewijzigd.

De looptijd van uw abonnement wordt bepaald bij inloggen. Kan het zijn dat u uw abonnement heeft verlengd en daarna nog niet heeft uitgelogd en weer ingelogd? Ik zie in ieder geval dat uw abonnement is verlengd, het nieuwe abonnement gaat morgen in (en loopt tot en met 31 december 2017).

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


Meneer Coret,

Dank voor uw reactie. Ik log inderdaad eigenlijk nooit uit. Ik heb nu twee keer uitgelogd en ingelogd, maar de vermelding dat mijn abonnement vandaag eindigt blijft staan. Misschien duurt het even voor de goede einddatum naar voren komt. Geen probleem als het volgens u verlengd is tot 31 dec. 2017.

Prettige jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Groet,

Jan van Bommel.

Jan van BommelPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!