stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Instellen toegangspoort

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Beste heer Rollema, heer Coret,

Via: Toegangspoort instellen, kan ik aan andere personen een diepergaande toegang verlenen in mijn publicatie op genealogieonline. Deze persoon, waarvan ik zelf bepaal wie dit is, kan dan mijn volledige gegevens en afbeeldingen inzien in de volle breedte en diepte van mijn stamboom, d.w.z. alle takken en alle persoonsgegevens. Bij bepaalde personen heb ik hier geen bezwaar tegen.

Echter, er zijn ook personen die mij om toegang vragen, en aan wie ik deze ook wel wil geven, maar dan alleen betreffende hun eigen tak of afstamming, dit om privicy redenen van andere in mijn publicatie voorkomende personen. Eerder heb ik nl. door het openstellen van gegevens al eens moeilijkheden ondervonden.

Is dit in te stellen? en hoe doe ik dit? of is er een andere manier hiervoor?

bvd, voor uw hulp,

Loed Rongen

Loed Rongen

Uw vraag kan ik niet beantwoorden, daar ik geen webmaster ben.

Groet,

Everardus

Everardus Rollema

Meneer Rongen,

Het is op dit moment niet mogelijk om toegang te geven tot een deel van de afgeschermde gegevens, het is nu "alles of niets".

Een dergelijke fijnmazige toegangscontrole is vrij complex. Ik zet deze op de lijst van wensen.

Een mogelijk alternatief is dat u een extra publicatie maakt. Het maken van de juiste selectie van personen (en dus GEDCOM export) komt dan bij u (en uw stamboomprogramma) te liggen. Op deze nieuwe publicatie kunt u weer een toegangspoort zetten.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


Mijnheer Coret,

Hartelijk dank voor de sugestie, ik zal overwegen dit zo te gaan doen.

Met vriendelijke groet,

Loed Rongen

Loed RongenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!