stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Gebruik van Dropbox

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik heb wegens drukke bezigheden een poos geen nieuw gedcom bestand meer opgeladen , maar heb wel eens geprobeerd foto's die nog niet gepubliceerd waren in de daarvoor bestemde map in Dropbox gezet. Helaas had dat geen effect. Ik heb wel een aantal maanden geleden mijn e-mailadres veranderd. Kan dat een oorzaak zijn? Ik werk graag met mijn IPad maar dan heb ik die functionaliteit van Dropbox nodig.

kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is? Werkt het niet meer. Kan ik opnieuw koppelen en hoe?

Marion de Leeuw

Mevrouw De Leeuw,

Als u naar https://www.genealogieonline.nl/mijn/overzicht.php gaat (na inloggen) kunt u kiezen voor de optie "Koppelen aan Dropbox". Op deze pagina ziet u of er een koppeling is of niet. Als er een koppeling is zou ik deze "ontkoppelen" en dan weer "koppelen". Als er geen koppeling is, kiest u "koppelen".

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Ik heb opnieuw gekoppeld en de ontbrekende foto's toegevoegd, maar ze zijn nog steeds niet geplaatst.

heb ik iets verkeerd gedaan?

Marion de Leeuw


Bij het typen van je antwoord maakte je wellicht een typefout in de URL van de beheeromgeving. Die fout (ontbrekende dubbele punt na "https") herstelde je wel in het bericht, maar niet in de daadwerkelijke URL, waardoor de URL niet aanklikbaar is. De juiste URL is dus: https://www.genealogieonline.nl/mijn/overzicht.php

Vriendelijke groet,

Guido van Harten

Guido van HartenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!