stamboomforum

Forum logoFora » Genealogie Online » Foto's toevoegen aan stamlijst bij persoon

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hallo allemaal,

 

In verschillende stambomen zie ik dat men foto's heeft toegevoegd bij een persoon. Deze foto is dan ook te zien als je bij een nakomeling kijkt. Ik weet niet hoe dit moet, dus hoe zorg je ervoor dat een foto van een voorouder ook zichtbaar is in een stamboomlijstje ('Voorouders en nakomelingen van') zoals hieronder? Alvast bedankt!

 

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-yolanda-lippens/I103.php

 

Met vriendelijke groet,

Bas van der Heide

Bas van der Heide

Via Publicatie Beheren kan je via de groene button Afbeeldingen apart uploaden.

Yolanda Lippens

Ik weet hoe ik afbeeldingen moet uploaden, maar hoe krijg ik kleine versies van deze afbeeldingen in de lijst met voorouders, zoals bij uw boom onder het kopje 'Voorouders (en nakomelingen) van Wilhelm van Eunen', zie de link in mijn bericht hierboven.

 

Als ik vrij een afbeelding upload krijg ik een melding dat de afbeelding niet gekoppeld is aan een persoon en is de enige mogelijkheid om deze te verwijderen.

Bas van der Heide

Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit heb gedaan, maar ik kan me herinneren dat ik na deze stap van Afbeeldingen in een soort van Wizard kwam waarbij ik nog een aantal stappen moest doen. Toen heeft m'n computer een paar uur staan 'pompen' waarna alles zo is zoals het nu is.

Ik heb overigens wel eerst een Gedcom maakt inclusief afbeeldingen. Dus die moet je dan wel hebben anders valt er niets te uploaden/koppelen.

Yolanda Lippens

Die eerste stap heb ik sowieso al goed, mijn GEDCOM is inclusief afbeeldingen.

 

Misschien is deze Wizard nu verdwenen, ik heb onder het groene kopje afbeelden in ieder geval alleen de mogelijkheid afbeeldingen die nog niet op de server geupload zijn te uploaden en bij te werken door ze te verwijderen. Ik kijk nog even verder, maar ik denk dus dat de Wizard is verdwenen.

Bas van der Heide

Ik zeg een soort van 'wizard' maar het zouden ook zomaar stappen geweest kunnen zijn die ik handmatig via buttons moest doen, ik weet het helaas niet meer.

Zie je geen mogelijkheid om na het uploaden te koppelen o.i.d.?

Ik ga binnenkort mijn gedcom verversen en zal dan kijken of ik die stappen m.b.t. de afbeeldingen kan/moet herhalen.

Yolanda Lippens


Ik zie verder geen mogelijkheden, alleen uploaden van bestaande bestanden die al in je geuploadde GEDCOM stonden.

 

Bent u er inmiddels achter hoe het wel zou moeten?

Bas van der Heide
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!