stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Hoe maak ik binnen mijn publicatie in Genealogie online stambomen/stamreeksen of kwartierstaten aan?


Profiel afbeelding

Ik ben benieuwd of iemand mij hier even een tip over kan geven. Het aanmaken daarvan is nodig om in het beheer van mijn publicatie bij  Aanknopingspunten het aantal 'hits' te kunnen beperken door alleen de aanknopingspunten te tonen die een relatie hebben met de aangemaakte en geselecteerde  stamboom/stamreeks of kwartierstaat. Nu staat alles door elkaar gepresenteerd

 

Groet

Marcel de Ruiter

Marcel de Ruiter

Ik begrijp de vraag niet helemaal. Heeft u nu 1 kwartierstaat gepubliceerd? Afhankelijk van het feit of u lid bent of niet kunt u verschillende kwartierstaten e.d. publiceren en per publicatie worden opmerkingen gemaakt over mogelijke aaknopingspunten e.d. 

Heidi Jonkman


Hallo Heidi, 

hopelijk ter verduidelijking van mijn vraag:

Maandelijks krijg ik als pluslid een nieuwe opgave van gevonden mogelijke aanlnopingspunten in Genealogie OnLine Je kunt die allemaal bekijken of het aantal dat zichtbaar wordt op het scherm beperken door in plaats van “alle” een keuze te maken voor alleen die aanknopingspunten die gekoppeld zijn aan een bepaalde kwartierstaat, of parenteel die je zelf vooraf hebt ingesteld binnen je publicatie. 

Hoewel er in mijn geval een keuze te maken is uit 3 parentelen (die ik blijkbaar zelf ooit zou hebben ingesteld maar nu niet meer weet hoe dat moet) zie ik geen aanknopingspunten als ik de resp. parenteel aanvink terwijl er vele honderden aanknopingspunten zie als ik “alles” aanvink , ook die welke onderdeel uitmakenvan de ingestelde parenteel

Marcel de RuiterPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu