stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Overbrengen van mijn aldfaer stamboom naar GO ?


Profiel afbeelding

Kan iemand mij uitleggen stap na stap hoe ik mijn aldfaer stamboom kan overbrengen naar genealogie online?

hartelijk dank

WAUTERS C.

Voor Aldfaer kies in het openingsscherm van Aldfaer help en kies vervolgens documentatie en dan exporteer gedcom 

Nog niet bekend hoe u een gedcom bestand plaatst op genealogie on line?

https://www.genealogieonline.nl/nieuwe_publicatie/

mvg-Ben

Ben Wegman

Open in Aldfaer het tabblad "bestand". Kies "exporteer gedcom".  Maak in het bovenste balkje een bestandsnaam aan of open een al bestaande directory. Sla het bestand op. U heeft nu een gedcom bestand dat geexporteerd kan worden naar Genealogie online. Onthou waar het bestand staat en ga naar Genealogie Online. Log in en ga naar "publicatie  beheren". Dan naar het groene blokje "publicatie verversen". Dan bij "bestand kiezen"het zojuist opgeslagen gedcom bestand opzoeken. De bestandsnaam verschijnt nu in het groene blokje. Dan naar rechts, op het blokje "publicatie verversen" drukken en het bestand wordt geupload. Alles uiteraard onder de voorwaarde dat U al een account heeft in Genealogie online.

A.P. Tevel


Bij het overbrengen van mijn aldfaer stamboom is mijn stamboom niet in mijn goed profiel terechtgekomen, bijgevolg heb ik nu 2 stambomen ene als Ikke 6 en ene als Wauters C. Wat moet ik doen om deze in Ikke 6 te krijgen.

Hartelijk bedankt

WAUTERS C.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu