stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Hoe kan ik een stamboom maken en aanvullen met foto's op genealogie online? [opgelost]


Profiel afbeelding

hallo . hoe kan ik aan mijn stamboom werken. ik kan het nergens vinden.

-------

update titel moderratorteam 31-10-2018 19.54 uur

gerritse

Ik stel voor dat u onderaan even de Veelgestelde Vragen bekijkt.

Yolanda Lippens

daar staat niet bij hoe ik bij mijn stamboom kom

gerritse

Ik snap de vraag niet helemaal. Kun je een ooit op internet geplaatste stamboom niet meer vinden? Of heb je pas een paar gegevens ooit verzameld en wil je nu echt je stamboom gaan uitzoeken? In het laatste geval zou je bijvoorbeeld kunnen beginnen bij Wiewaswie of Open Archieven, maar het hangt er ook een beetje van af waar je voorouders woonden. Via Geneaknowhow is ook een heleboel te vinden. En de familieberichten uit kranten via Delpher kunnen ook interessant zijn, vooral voor redelijk recente gebeurtenissen, laten we  zeggen de vorige eeuw. Als je ergens vastloopt kun je op stamboomforum om hulp vragen. In dat geval moet je nauwkeurig aangeven wie je waar en wanneer zoekt en wat je al van die persoon weet.

Liesbeth Niepoort

ik wil aan mijn stamboom werken. gegevens bij plaatsen. fotos er bij zetten ,nieuwe mensen aan toe voegen .enz 

gerritse

Dat gaat niet bij Genealogie Online, u moet daarvoor aparte genealogie software hebben. U kunt daarvoor het beste googlen op Genealogie Software en dan bekijken welke voor u het beste werkt.

U kunt ook kijken op ons forum waar software wordt besproken, die vindt u hier.

Uiteindelijk moet u uw stamboom eerst uitwerken/opbouwen, dan exporteren en dan importeren in Genealogie Online. Het klinkt misschien over overweldigend, maar het is niet echt moeilijk.

Yolanda Lippens

Bedankt voor dit antwoord .ik ben drie dagen geleden plus lid geworden omdat ik dacht dat je hier ook een stamboom op kon bouwen . Maar helaas, 

gerritse

Ik zou wel lid blijven als ik jou was, want vroeg of laat zul je wel eens vast lopen en dan kan hulp van derden nog wel eens goed van pas komen.

Liesbeth Niepoort

Dank je wel voor de tip. Maar ik wil een stamboom maken die ik niet iedere keer hoef te oploaden als ik weer wat heb bij vermeld 

gerritse

Google geeft verschillende resultaten omdat te doen

Peter Buijk


Ik heb het bekeken , er is eigenlijk genoeg. Bedankt

gerritsePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu