stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Diversen: O.a.: Kwartierstaten niet beschikbaar, minder afbeeldingen enz. [opgelost]


Profiel afbeelding

Dag dag,

diverse probleempjes waar ik geen oplossing voor kan vinden. A. Kwartierstaten niet beschikbaar...voorheen wel. B. 300 afbeeldingen minder dan bij vorige upload. C. Nieuwe startpunten niet zichtbaar. Ligt em dat nou echt aan mij (of mijn PC) ?

Groet

Jos

--------

Titel is bijgewerkt door het moderatorteam 6-11-2018 14.50 uur

Jos Tichelaar....

Hallo Jos, kan je wat meer informatie geven?

Kwartierstaten niet beschikbaar: zie je een foutmelding?

300 afbeeldingen minder: bedoel je minder zichtbaar, en/of zijn ze niet (meer) gekoppeld met de personen?

Startpunt: kan je die wel instellen?

Yolanda Lippens

Dag Jolanda,

Om met het laatste te beginnen; ja, ik kan startpunten wel instellen,maar zie ze niet terug op de startpagina van mijn publicatie. (2 nieuwe startpunten aangemaakt: Waltye Yntes en Stoffel Louws)

Bij de alle totale kwartierstaten wordt aangegeven dat de betreffende kwartierstaat niet beschikbaar is. Dit zonder een foutmelding.

Bij de afbeeldingen waren enkele dagen geleden nog 2324 afbeeldingen in de galerij. Nu zijn het er nog maar 2043 na uploaden van afbeeldingen met dezelfde GEDCOM ! Geen melding van wel of niet (meer) gekoppeld zijn.

Groet

Jos

Jos Tichelaar....

Hallo Jos,

> A. Kwartierstaten niet beschikbaar...voorheen wel.

Kunt u een URL (internetadres) geven van zo'n niet werkende kwartierstaat?

> B. 300 afbeeldingen minder dan bij vorige upload.

Als u (als beheerder) naar https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/afbeeldingen/beheer.php gaat ziet u dat 2.334 afbeeldingen zijn ge-upload. Op de startpagina wordt het getal 2.043 genoemd. Verwarrend, maar dit klopt.... U heeft een toegangspoort op uw publicatie ingesteld waardoor ook afgeschermde gegevens èn de daaraan gekoppelde foto's ook toegankelijk zijn. Maar 291 afbeeldingen zijn klaarblijkelijk gekoppeld aan niet openbare personen. Het getal 2.043 geeft dus het aantal openbare afbeeldingen weer. Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat als mensen inloggen op uw publicatie dat zij dan wel 2.334 zien staan.

NB: Als u geen toegangspoort had ingesteld dan hadden de afbeeldingen die waren geupload maar gekoppeld aan niet publieke personen wel in het overzicht op https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/afbeeldingen/ gekomen.

> C. Nieuwe startpunten niet zichtbaar. Ligt em dat nou echt aan mij (of mijn PC) ?

Na het definiëren van startpunten moet de publicatie opnieuw bijgewerkt worden door op de knop Bijwerken publicatie te klikken. Dat was nu niet gebeurd. Ik heb de publicatie handmatig bijgewerkt en nu zijn de 2 nieuwe startpunten op de startpagina zichtbaar.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Dag heer Coret, dag Bob......

URL: https://www.genealogieonline.nl/us-heit-en-mem-tichelaar-en-westra/kwartierstaat.php?id=I500003   (kwartierstaat niet beschikbaar)

Afbeeldingen: duidelijk en eigenlijk wel logisch....je moet het even weten...

Startpunten: ouderdom komt met gebreken...Bijwerken publicatie zeker vergeten...of over het hoofd gezien.

Groet

Jos Tichelaar

Jos Tichelaar....

Hallo Jos,

Als ik https://www.genealogieonline.nl/us-heit-en-mem-tichelaar-en-westra/kwartierstaat.php?id=I500003 open dan zie ik het volgende:

Kun u het adres nogeens proberen? Als u niet bovenstaande kwartierstaat krijgt, kunt u dan eens de cache van de browser legen?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Dag dag,

Browser Cache leeg gemaakt. Probleem opgelost !

Met dank.....

Jos

Jos Tichelaar....


Dag dag,

wederom worden geen kwartierstaten weergegeven als ik ben ingelogd. Log ik niet in, maar wil toch een totale kwartierstaat zien van een persoon uit mijn publicatie, dan lukt het wel !

Jos

Jos Tichelaar....Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu