stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Geen foto's te zien na uploaden gedcom file


Profiel afbeelding

Als ik een gedcom file, gemaakt in myheritage inclusief foto's, upload zie ik de foto's niet op Genealogie online terug.

Krijg geen foutmelding. Dit heb ik al geruime tijd. Kan het er mee te maken hebben dat het meer als 500 afbeeldingen zijn?

Importeer ik de gedcom file in Familie Tree Builder onder een nieuw project dan zie ik de foto's wel.

Jan Kempin


Beste Jan, U dient de foto's in genealogie online apart te uploaden. Daarvoor ziet u, na het uploaden van uw gedcom, een button om dit te doen. Kunt u daar nog eens naar kijken?

Het is wel van belang dat u bij de export van uw gedcom uit de FTB de foto's in een aparte map laat zetten. Deze foto's kunt u dan selecteren voor de upload in Genealogie Online.

Helaas moet ik wel zeggen dat, mede uit eigen ervaring, de FTB foto's en de koppelingen met profielen kan vernaggelen. Hiermee ben ik onlangs met een ander lid intensief mee bezig geweest. En ook ik heb het zelfde probleem. Ik hoop dat u dit niet heeft, zo ja, dan zult u contact moeten opnemen met My Heritage. Zij hebben daar dan weer een aparte procedure voor.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu