stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Downloaden stamboom als Pdf [opgelost]


Profiel afbeelding

Hallo, omzetten van stamboom in een Pdf middels de Pdf optie lukt ineens niet meer, dit is nooit een probleem geweest. Tekstkarakters worden omgezet in onleesbare tekst(?)

John

Hoi John, ik heb zojuist wat PDFs gemaakt van mijn publicaties en dat werkt goed. Krijg je ergens een foutmelding, en/of waar zie je dat het misgaat met de onleesbare tekst? Heb je een PDF reader op  je computer?

Yolanda Lippens

Hoi Yolanda,

ik bekijk de stamboom met mijn iPhone en wil dan de pdf openen om de laatste update als pdf in iBooks op te slaan. Hier gaat het mis. Onleesbaar document. Ik heb in het verleden niet anders gedaan en bv nog een pdf stamboom doc van 25 november in mijn iBooks staan

gr John 

John

Ik heb geen iPhone dus kan het niet nabootsen. Het is lastig om te zeggen waar de kink in de kabel zit. Een PDF is eigenlijk gewoon een PDF, daar zijn vanuit GO geen veranderingen in gemaakt. Het kan misschien ook een wijziging zijn op je iPhone m.b.t. een app?

Yolanda Lippens

John,

Heb je een link naar de de PDF?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Dag Bob

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-koek-schokland/

en dan specifiek de stamboom Bongers (9 generaties Petri )

groeten

john

John

Ik kan de PDF Bongers/9 generaties Petri probleemloos downloaden en openen.
(W10, Chrome)

mvg - Dirk

 

edit: ook na download rechstreeks openen met Acrobat Reader geeft geen probleem.

Dirk Claessens


Net op macbook geprobeerd en hier werkt de pdf koppeling wel. Omzetting lijkt een iPhone issue te zijn, vreemd nooit eerder probleem mee gehad

gr John 

JohnPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu