stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Behouden blijven van publicatie na overlijden en vervallen e-mailadres [opgelost]


Profiel afbeelding

Is het mogelijk dat mijn publicatie behouden blijft op Genealogie Online na mijn overlijden en dus na het vervallen van mijn e-mailadres

Rob van der Neut

Veelgestelde vragen » Wat is een ontheemde publicatie?

Als het e-mail adres van een auteur niet meer werkt (als Genealogie Online meerdere malen e-mail niet heeft kunnen afleveren) dan wordt het e-mail adres bij een publicatie verwijderd. Na enige tijd worden dergelijke publicaties verwijderd.

https://www.genealogieonline.nl/help/item.php/234

U zou reeds mogelijk een familielid of een goede vriend/kennis kunnen vragen om de publicatie te doen overnemen.

-----------------------

Als niemand meer kan reageren op een publicatie en er zou aantoonbare bewijzen zijn, dat bepaalde gegevens niet kloppen, dan zou het in lengte van dagen de fouten blijven staan.

Vr.gr.

Everardus

Everardus Rollema


Bob Coret geeft een andere mogelijkheid; zie https://www.stamboomforum.nl/subfora/138/2/62629/0/wat_na_overlijden_genealoogWanneer Genealogie Online een bericht ontvangt van een nabestaande van een overledene (vaak via het e-mailadres van de overledene) dan volgt de vraag aan de nabestaande wat er met de publicatie op Genealogie Online moet gebeuren. De keuze is verwijderen of laten staan. Als de keuze valt op laten staan wordt wel de contact mogelijkheid verwijderd en voor de naam van de auteur komt "wijlen" te staan.

Maar Genealogie Online zal helaas ook niet het eeuwige leven hebben. 

sprangersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu