stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » geonames en Google Map: Heede


Profiel afbeelding

Wat kan ik doen om een lampje te tonen op de Google Map van genealogieonline voor 21 personen ingevoerd met plaatsnaam Heede, Landkreis Emsland, Lower Saxony, Germany? Ik bedoel de vierde hit in de zoekresultaten op geonames.org

Laat ik eerst nog 'ns proberen Heede zonder verdere aanduiding... wordt vervolgd...Nee, geen succes, nog steeds wordt Heede niet getoond op de Google Map, al daalt het aantal mensen waarvan de plaatsaanduiding ingevoerd als Heede, Landkreis Emsland, Lower Saxony, Germany niet herkend wordt tot 9 personen. Dat suggereert dus ook dat Heede zonder toevoeging wel herkend wordt, maar ondanks dat niet getoond wordt op de Google Map. Hoe kan dat, hoe werkt dit? Herinner me wel dat ik ooit Duitsland of Germany als default land opgegeven heb, al kan ik die instelling niet terugvinden op genealogieonline.. heb wel 'n mail gekregen van genealogieonline dat m'n publicatie bijgewerkt is, verwacht dus dat de Google Map ook bijgewerkt is en dat Shift-Refresh in de browser voldoende is om de nieuwe situatie te tonen.

 

heede geonames

heede google map

Pauline BerensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu