stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » datafile Legacy verloren geraakt.


Profiel afbeelding

Goedemiddag,

Een aantal maanden geleden ben ik door een computer crash mijn stamboom bestand in het programma Legacy kwijtgeraakt. Mijn hele stamboom staat wel bij Genealogieonline en is daar opgeladen vanuit het Legacy programma. Mijn vraag is is het mogelijk om van genealogie online  een output file down te loaden die ik in Legacy kan invoeren?

Uw raad in deze is zeer welkom.

vr. gr. Tjalco P. van der Meij

Tjalco P. van der Meij

U kunt een download maken van het gedcom bestand op Genealogie Online. Log in op Genealogie Online en klik vervolgens rechts bovenin op uw naam en dan op 'Publicatie beheren'. Kies daar voor 'uw Gedcom bestand downloaden'.

Dit bestand kunt u vervolgens importeren in uw eigen stamboomprogramma. Hierbij zullen niet alle gegevens volledig worden overgenomen omdat ieder stamboomprogramma ook zijn eigen velden heeft die niet altijd worden herkend door een ander programma. Maar een groot deel van de informatie zou op deze manier kunnen worden hersteld.

Succes.

Carmen


Hartelijk dank Carmen,

Ik heb ook op een oude usb stick een back-up gevonden en die werkt gelukkig. Ik kan nu weer aan de slag met mijn stamboom en zal mij inschrijven als lid bij genealogieonline.

Nogmaals mijn dank voor uw hulp.

Met vr. gr.

Tjalco P. van der Meij

Tjalco P. van der MeijPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu