stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Beheer » Publicatie beheren » Stamboom Van Ninhuijs » Publicatie verversen [opgelost]


Profiel afbeelding

Uw GEDCOM bestand wordt getransporteerd van uw computer naar Genealogie Online.

Het uploaden van het bestand is mislukt, er is slechts een leeg bestand aangekomen. Controleer het bestand op uw computer en probeer het opnieuw.

heb daarna een eerder bestand wat het wel deed geprobeert, deze doet het ook niet.

zit de fout bij genealogie online ??

groet peter

peter van ninhuys

Meneer Van Ninhuys,

U bent de tweede met die "leeg bestand" probleem. Wat is bij u het adres van de pagina die deze foutmelding geeft?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

peter van ninhuys

Ah, probleem gevonden! Door een update van één van de componenten was de maximale grootte van een te uploaden bestand naar de originele waarde van 2MB teruggesprongen. Als er dan een groter GEDCOM bestand wordt aangeboden komt er niet niets aan...

De waarde is nu weer aangepast zodat de maximale grootte van een (eventueel gecomprimeerd) GEDCOM bestand 100MB is.

Bob Coret

bedankt, doet het weer 

groetjes peter

peter van ninhuys


Meneer Coret, kunt u mij uitleggen hoe dat met die MB's werkt? Ik had dit dus ook eergisteren. Leeg bestand aangekomen, koortsachtig een veiligheidskopie gemaakt, maar alles zit er nog in, dus ik denk dat mijn stamboom te groot is. 27.411 personen, als ik de muis op mijn Aldfaer houd, kom ik op 97,2 MB voor de gehele Aldfaer. Dus ik probeer te zippen, maar dat kan ik niet zo goed. Kunt u daarvoor een gebruiksaanwijzing voor opstellen, het liefst met een gratis zipprogramma? Jammer dat ik dacht dat het mislukken aan mij lag, want ik merkte dat er niets meer klopte van mijn stamboom. Namen van mijn andere stamboom (van mijn man) stonden in mijn stamboom! Ik heb hem dus maar verwijderd en weer geüpload. De stambomen zelf zijn maar 8,29 MB, voor wat geldt die grens voor het moeten zippen van de stamboom, voor de hele Aldfaer of de afzonderlijke stamboom? Ik geloof dat mijn eigen iets van 7 MB is, maar dan zou ik iets van 400.000 mensen in mijn stamboom kunnen hebben. Is dat mogelijk?

En wat bedoelt u precies met een update van een van de componenten?

Nienke Oudbier-WiardaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu