stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Nieuw: collecties


Profiel afbeelding

Er is een nieuw concept geïntroduceerd op Genealogie Online: collecties.

Een collectie is een verzameling van publicaties op Genealogie Online. Als auteur kunt u via opties Indelen in collectie(s) binnen Publicatie beheer uw publicatie(s) indelen in één of meerdere collecties. Uw publicatie wordt dan enerzijds genoemd op de betreffende collectiepagina bereikbaar vanuit het menu Inhoud > Collecties. Anderzijds wordt op de startpagina van uw publicatie vermeld dat de publicatie deel uitmaakt van de collectie.

Uw publicatie hoeft geen onderdeel uit te maken van een collectie, het is puur om uw publicatie mogelijk meer zichtbaarheid te geven en/of om uiting te geven aan betrokkenheid bij een bepaalde groep/vereniging.

Wilt u een collectie aanmaken? Voor uw vereniging, uw stamboomprogramma, uw regio, uw soort onderzoek? En ook de moderator van deze collectie worden (publicaties uit de collectie verwijderen danwel auteurs uitnodigingen om hun publicatie in te delen in de collectie)? Dien dan een verzoek in via de Nieuwe collectie pagina.

mvg,
Bob Coret

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu