stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » (handmatig) foto verwijderen uit de afbeeldingengalerij in mijn publicatie ?


Profiel afbeelding

Is er een mogelijkheid om foto(s) te verwijderen in GenealogieOnline die bij de Gedcom export in mijn publicatie terecht zijn gekomen ?

Wie weer hierop het antwoord?

 

met vriendelijke groet

 

Marcel

Marcel de Ruiter


In principe is dat het omgekeerde van het toevoegen van een foto aan de publicatie: eerst de foto uit de lokale stamboomtoepassing verwijderen - dat kan per toepassing verschillen, in Aldfaer bijv. door de foto op de persoonspagina met de rechter muisknop aan te klikken en "Ontkoppelen" te kiezen - daarna de wijziging opslaan en een nieuwe Gedcom exporteren en uploaden in Genealogie Online. Na ontvangst van de melding dat de publicatie is bijgewerkt inloggen en in het menu "Publicatie beheren" naar de opmerkingen onderaan kijken. Daar staat dan een mededeling met de strekking dat de publicatie een of meer referenties bevat naar een of meer foto's die niet te vinden zijn. Met daarbij een knop om ook die referentie(s) uit de publicatie te verwijderen.

M.vr.g.,

Henk Beindorff.

Henk BeindorffPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu