stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Onjuiste informatie


Profiel afbeelding
Hallo ik vind mijn vader hier op deze site. Onderzoek stamboom door laura borninkhof. Mevrouw borninkhof, ik heb jou 2 berichten gedaan met aanvullende informatie. Ten eerste het geboortejaar klopt niet van mijn vader en ten tweede mijn vader heeft 3 kinderen gekregen en niet 1 zoals er staat. Ik zou graag zien dat je de juiste gegevens aanvult zodat je huiswerk af is.

Uitgeschreven lid

@ Juliëtte,

Je kunt rechtstreeks bericht sturen naar mevr Borninkhof: https://www.stamboomforum.nl/profiel/119748

mvg-Ben

Ben Wegman

Dank je wel Ben voor je reactie. Dit heb ik gedaan. Maar geen reactie.

Uitgeschreven lid

Het kan zijn dat de toon waarop je communiceert haar niet aanstaat. Niet iedereen vindt het prettig om meteen getutoyeerd te worden en op een ietwat sarcastische wijze op een fout te worden gewezen. Misschien ben je je dat niet zo bewust, maar het komt wat onplezierig over. Ik denk dat ik ook niet zou reageren  als ik zo zou worden aangesproken maar héééél snel de delete button zou gebruiken. 

Annemarie57

Dat mag annemarie.. Maar bij mij zit er nog een verhaal achter. De waarom ik reageer.. De kinderen van mijn zus dragen dezelfde naam als de mevrouw borninkhof. En mijn zuster heeft het allemaal niet zo netjes gedaan toen me vader ziek was en stierf.. Toen werd ik al verstoten .. En als ik dan lees dat me vader hier bij mevrouw maar 1 kind heeft gekregen.. klopt er iets niet.. En ik kan niet met iedereen rekening houden

Uitgeschreven lid


Beste Juliëtte, ik begrijp uw boosheid, maar voor name & shame bent u op dit forum op het verkeerde adres. Bovendien is het wettelijk verboden om persoongegevens van levende personen te vermelden. In de betreffende stamboom zullen de namen dan ook afgedekt staan. Verder staat het ieder vrij om te beslissen welke gegevens hij of zij publiceert. Het is daarmee niet zo dat de twee niet vermelde kinderen niet zouden bestaan. En u kunt altijd nog zelf een stamboom publiceren die wel aan uw eisen voldoet, zolang u zich aan de wet houdt.

PS Ik zie dat Juliëtte zich intussen heeft uitgeschreven.  Wellicht kan de moderator het hele bericht beter verwijderen. Ik heb het hem inmiddels gerapporteerd.

sprangers
Dit onderwerp is gesloten, omdat de gebruiker die dit onderwerp startte zich heeft uitgeschreven. U kunt dus niet meer reageren.