stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Software voor downloaden FS films

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Vandaag ben ik een hele dag bezig geweest met het zoeken naar een handjevol aktes op FS en ik vroeg me af of het niet sneller zou kunnen. Het bladeren door tienjarige tafels en vervolgens de juiste akte erbij zoeken vergt veel tijd en dat komt met name door het lange laden. Ik download nu zelf steeds de eenjarige tafels van een aantal plaatsen waar ik veel onderzoek in doe, zodat ik niet telkens opnieuw dezelfde images hoef te laden, maar ze gewoon vanaf m'n harde schijf kan bekijken; ook als ik even geen toegang tot internet heb. Helaas is het een voor een opslaan van de images nogal een tijdrovend karwei.

Is er misschien een stukje software bekend waarmee je in 1x een hele film kunt downloaden? Ik kan me zo voorstellen dat er wel scriptjes voor te schijven zijn, maar jammergenoeg weet ik er niet genoeg vanaf om het zelf te programmeren. Geen flauw idee of iemand zich hier al wel mee bezig heeft gehouden, maar niet geschoten is altijd mis, toch? Knipogen

Vera Hubers

Beste Vera,

Op dit forum is er eerder iemand geweest, die daar een programma voor heeft, maar ik weet niet in welke topic dat stond.

zoek eens op 'programma'

Jakkes

nvt

ging iets fout; stress ???

Jakkes

Hallo Vera en Jakkes,

Het zou kunnen dat Jakkes wellicht de volgende topic bedoelt welk ook het opslaan van de akten van FS behandelt werd. Meteen mijn grote waardering en complimenten aan Jakkes voor al het werk, zeker wat betreft deze rumoerige periode. Dus stress kan ik me wel iets bij voorstellen. Sterkte in de Strijd.


http://www.stamboomforum.nl/subfora/171/2/26659/0/opslaan_van_de_originele_images

Groetend - Herman G.

Herman G.

Nee, ik bedoel deze topic http://www.stamboomforum.nl/subfora/171/2/30368/0/volledig_indexeren_fs_scans

Laatste reactie.

Ene Herman, die het allemaal helemaal voor elkaar heeft.

Jakkes

<KNIP>

Leo Terlouw

Zo, dit lijkt goed te werken! Stoer Ik moest even puzzelen met de naamsgeving (*name* was voor mij niet de juiste optie), maar ik geloof dat het nu gaat zoals ik het zou willen. Ik ben nu bijna 900 images aan het binnenhalen en het belooft veel goeds. Dit is precies waar ik naar op zoek was. Hartelijk dank voor de uitleg!

@Jakkes: Je aanbod wordt zeer gewaardeerd, maar ik geloof dat ik er zo zelf wel uitkom. Lachen

Vera Hubers

Is dit ook mogelijk voor bv plaatsen in de provincie Groningen? Ben bezig geweest om een aantal jaren handmatig te downloaden maar dat schiet natuurlijk ook niet opTong uitsteken

A. Kruizinga

Ach, in Limburg kan DTA goed overweg met een zachte g. Misschien moet je in Groningen de optie "download'n" gebruiken? :-))

Ronald Hellenbrand

Het ziet ernaar uit dat DTA toch niet helemaal optimaal werkt. M'n downloads lopen steeds vast. Heeft iemand anders hier ook last van of enig idee wat ik eraan kan doen? De eerste paar bestanden downloaden gaat vrijwel probleemloos, maar daarna loopt de snelheid al gauw terug naar 0 b/s. Huilen

Vera Hubers

<KNIP>

Leo Terlouw


Ik ben inmiddels een stuk wijzer en ik denk dat ik wel weet hoe je plaatsen in Groningen kunt downloaden. Ik stuur wel een PM. Als iemand anders hulp nodig heeft met andere plaatsen, mail me dan. Lachen

Vera HubersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!