stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Aktes Zoekakten.nl

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik ben ongeveer 6 jaar bezig met genealogie.

In het verleden kon ik via Genver heel goed en makkelijk de aktes  kopïeren,daarna lukte dat niet en nu met Zoekakten.nl ook niet. Wie kan me helpen of tips geven?

Mieke.

Annemieke

Zoekakten is niet anders als Genver. Gewoon een portaal om de originele akten op de site van Familysearch. gemakkelijker te vinden. Je kunt ze vanaf de FS site gewoon downloaden naar je computer en dan zelf in een bewerkingsprogramma (photoshop/editor o.i.d.) bewerken. Of bedoel je dat niet? Gebruik je misschien inmiddels een andere webbrowser als vroeger?

Annemarie57

Beste Annemarie,

Ik heb geen  photoshop of iets dergelijks,maar enkele jaren terug kon je de betreffende akte mooi vergroten en meteen zelf kopiëren,als ik dat nu doe krijg ik alleen de hele pagina waar bijv. 3 aktes opstaan en de akte die ik wil hebben is dan veel te klein.Maar misschien kan het nu alleen als je een fotobewerkingsprogramma installeert?

Annemieke

Maar in wat voor programma opende je het dan? Het zijn bij mijn weten jpg bestanden die je altijd opent met dat soort software. Even beeldgrootte naar 100% en je hebt een perfecte akte. De akte die je nodig hebt knip je gewoon uit en sla je apart op.

Bij de meeste computers zit dat soort software gratis meegeleverd. .........

Annemarie57

@Mieke,

Bij meerdere bezoekers van zoekakten.nl komt het voor, dat er soms een scriptje van FS in de weg zit.

Lees http://zoekakten.nl/zwartwit.php voor de oplossing.

Mocht dat niet helpen, neem dan contact op met zoekakten.nl.

zoekakten.nl

Hartelijk bedankt voor het meedenken,nu met de nieuwe website van Zoekakten.nl lukt het opeens wel!

Sinds vorig jaar heb ik wel een andere computer maar of het daarme te maken had?

Ik ben weer blij en ga veel aktes nu uitprinten!

Annemieke


Bedankt voor uw reactie maar via de nieuwe website lukt het nu wel,ik had de knop links nog niet goed ogemerkt blijkbaar!

AnnemiekePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!