stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Problemen wiewaswie.nl


Profiel afbeelding

Zie dit draadje vandaag voor het eerst. Ik merk dat mensen in de stress schieten als WWW het niet doet.

Er zijn nog meer zoekmachines zoals Bob ook al aangaf en deze https://www.archieven.nl/nl/personen is ook heel bekend bij de onderzoekers. De optie om naar een digitaal regionaal archief te gaan is ook een keuze.

bv. https://www.bhic.nl/memorix/genealogy/search?serviceUrl=%2Fgenealogie%2Flayout%2Fdefault%2Ffacet_xml%2Fpersonen%2Fobjecttype%2Fpersonen%2Ftrefwoord%2Fplaats_all_s%2FGorinchem%3Ftemplate%3Dxhtml%26apikey%3D0ea60280-55ad-11e2-bcfd-0800200c9a66%26ltr%3Dg%26sort%3Ddatum_i%26direction%3Dasc of http://waterlandsarchief.nl/ en zo zijn er veel meer.

ien lejeune

Nou...denk een beetje toeval en gemakzucht,bij mij staat WWW op het bureaublad geheel onder bij mijn Progen.....en dus niet in mijn Favorieten waar je soms suf zoekt naar de juiste zoekmachine...nu is het klik en klaar is kees met groot bereik nu ook Rotterdam er bij komt . Dus geen zoekwerk in Favorieten

Lijkt een smoes maar het werkt wel ..groetje van Henk en WWW is blij....

Henk

ien lejeune

Kijk ook hier eens alle favoriete pagina's kun je hier vinden, helaas werken niet alle links nog: http://vankuler.favos.nl/

Sander Sanders

Ik heb er geen flauw idee van wanneer jullie begonnen zijn met genealogie, moet helaas melden dat ik nog van de oude garde ben en met potlood en schrift naar de archieven ging en zo er beweging kwam in mijn (onze stamboom) en met gammelle printers moesst werkem en in de rij staan bij de printers en foto,s mocht maken zonder flits  mobieltjes waren er niet, wel treinkaartjes  en leuke mensen ontmoet met de zelfde intentie .

Met WWW krijg je in principe eelt op je kont, maar ben blij dat het nu zoveel gemakkelijker gaat en hier mensen ontmoet die de vertalingen uit oud Hollands voor mij deden enne   al die adressen  zoals ien lejeune laat zien in Rotterdam ,in mijn naaam variatie dan heb ik zelf gevonden met ona groepje Meer als 12 jaar  bezig en nu gaatjes opvullen  en wat leuk is via de vaders vragen van kinderen krijg die voor school een sessie moeten maken over hun afkomst

Lekker bezeg zijn dus     groet van Henk voor jullie allen.

Henk

Heb je helemaal gelijk in [e-mailadres verborgen] Ben ook alweer een tijdje bezig en ik ging ook nog alle archieven langs maar dan ook vooral om de orginele scan te zien van een akte. 

Maar sinds https://familysearch.org/search/collection/list?page=1&countryId=1927059 hoef je daar ook al niet meer voor de deur uit. De trein- en buskaartjes worden ook ieder jaar duurder.

In ieder geval ik snap wat je bedoelt, dat was inderdaad ook veel gezelliger.

ien lejeune

Hallo, ik heb al de genoemde problemen gelukkig niet ervaren (misschien net gemist) maar vind wel dat WWW in de nieuwe setting ontzettend traag is!

Wanneer men een zoekvraag ingeeft met meerdere parameters duurt het toch wel z'n tijd eer het antwoord komt!

Gr

Irma

Irma Lommen - Salden

WWW = WIJ WILLEN WWW WEG,WILDE WWW (goed) TERUGKOMEN,WIJ WILLEN WWW WEER !

Willy van Brande

Ben wel blij met het nieuwe invulscherm, maar inderdaad, die traagheid is bijzonder ongezellig. Ik hoop dat daar iets aan gedaan kan worden.

Groet,

Tineke

Tineke van der Laan

Hallo,

Zelf ervaar ik geen overdreven traagheid.
Als ik bijv. zoek op alle overlijdens met de naam Spijkerman, dan worden er in een paar (wellicht drie of vier, maak er vijf van) seconden 1.038 gevonden.
Dat kan ik niet problematisch noemen.

Verder vind ik de interface voor zowel zoeken als zoekresultaten verreweg de prettigste van alle genealogische zoekmachines, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

Ik raak niet in paniek als WWW er een keertje uit ligt, maar stap over op een van de eerder genoemde alternatieven of wacht een dagje

Vriendelijke groet,

Lex Boelhouwer

Ik heb net effe geprobeerd en ben verbaasd over de snelheid! Ook bij een uitgebreide zoekopdracht is de site aanmerkelijk sneller dan de afgelopen weken! Fijn!

Groetjes

Irma

Irma Lommen - Salden

Ik heb andere problemen met wiewaswie. Nadat hun site veranderd is wordt mijn abonnement niet meer herkend. Bovendien kan ik niemand bereiken om daar melding van te maken.

F.W. Overmars


Via hun site vind ik het volgende:

Wij helpen je graag. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van WieWasWie.nl? Stuur dan bij voorkeur een e-mail naar [e-mailadres verborgen] [e-mailadres verborgen] .

Dat zou u kunnen proberen.

Kijk anders nog even bij de helpteksten: https://www.wiewaswie.nl/nl/help/.  Succes.

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu