stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Zoeken in Familysearch ondersteunen met een vastgepind topic? [opgelost]


Profiel afbeelding

Ik zie in het forum met regelmaat de vraag verschijnen hoe je jezelf toegang verschijnt tot familysearch en hoe je daar dan zoekt. Zie bijvoorbeeld link. Maar ook hieronder in dit specifieke forum. Wellicht is het een idee om in dit forum een vastgepind item te maken over zoeken in familysearch. De basis mbt dtb, impost/gaarder en bs. Dat een account gratis is en tot niets verplicht. Er is dan eenvoudig naar door te linken bij een dergelijke vraag en iedereen kan er wat van opsteken, omdat je niet allemaal dezelfde zoekmethodiek gebruiken.

Ideetje Yolanda?

TreboR - 8 dec 2018 — 09:06 (laatst bijgewerkt 25 mar 2019 — 13:40 door moderator)

Hi Robert, ja dit onderwerp staat zeker op mijn lijstje, maar het vastpinnen op het forum had nog niet aan gedacht. Ik weet niet op welke termijn ik er aan ga beginnen, maar zeker dit jaar. Dank voor de tip!

P.s. Ik zal dan een basis leggen, en als anderen aanvullende tips en tricks hebben, heel graag. Dan kan ik die er bij vermelden met naam.

Yolanda Lippens - 8 dec 2018 — 09:36 (laatst bijgewerkt 8 dec 2018 — 09:37 door auteur)


Everardus Rollema - 8 dec 2018 — 11:05Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu