stamboomforum

Forum logoFamilySearch » FamilySearch / MyHeritage


Profiel afbeelding

Ik zie plotseling de melding:

"De FamilySearch Stamboom wordt gepubliceerd door MyHeritage onder licentie van FamilySearch International, de grootste genealogische organisatie in de wereld. FamilySearch is een nonprofit organisatie die gespnsord wordt door The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormon Church)." verschijnen. 

Die kreet is niet afkomstig van mij. Bij mijn weten heeft MyHeritage niets te maken met FamilySearch. Gelukkig niet zou ik daar aan willen toevoegen!

Dus (meneer Coret): hoe zit dat ???

Peter van Munster - 25 mei 2021 — 20:16 (laatst bijgewerkt 25 mei 2021 — 20:18 door auteur)

Op Wikipedia lees ik: "MyHeritage is in 2013 een strategisch samenwerkingsverband aangegaan, waardoor de gebruikers van FamilySearch technologieën van MyHeritage kunnen gebruiken om gemakkelijker naar hun voorouders te zoeken." Wellicht is dat een verklaring.

Robin Rutten - 25 mei 2021 — 20:51

Dag Robin,

Ik vrees dat dit geen antwoord is op mijn vraag. Geen idee hoe dat samenwerkingsverband  precies in elkaar zit. Ik weet wel dat MyHeritage (als je genoeg betaalt) zo nu en dan verwijzingen naar FamilySearch doorgeeft. Omgekeerd is dat niet het geval, ik ben het althans nog niet tegengekomen (en ik houd ze allebei in de gaten). Maar dat verklaart nog steeds niet waar die (m.i. foutieve!) melding in GenealogieOnline vandaan komt. Niettemin: dank voor de moeite.

Groet,

Peter

Peter van Munster - 25 mei 2021 — 21:04

Uitgeschreven lid - 22 jun 2021 — 15:28 (laatst bijgewerkt 22 jun 2021 — 15:32 door auteur)


Ik ben inmiddels de context waarbinnen ik deze vraag gesteld heb, helemaal kwijt.Terugkijkend is het eigenlijk ook helemaal niet interessant of belangrijk. Wat mij betreft kan deze vraag gewist worden. Als het ooit nog actueel wordt meld ik me wel weer :-)

Peter van Munster - 25 aug 2021 — 14:17Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu