stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Lay-out na laatste update opgelost



Profiel afbeelding

Hallo,

ik heb problemen met FS na de laatste update. Sindsdien zijn de vensters waarin je tekst schrijft onder doop huwelijk en overlijden na gebruik niet meer dan 1 regel. Als je de tekst invoert zijn ze nog normaal dus je kunt 4 tot 5 regels tekst lezen en door de rest scrollen. Maar als je de volgende keer nogmaals dat bericht wilt zien dan is dat onmogelijk. Het enige wat ik dan kan doen is met ctrl-A alles selecteren met Ctrl-C kopiëren dan alles met Ctrl-V in een tekstverwerker plakken bewerken en terugkopieren.  Ik vraag me af lopen meer mensen hier tegen aan. Heb al een mail naar FS GESTUURD maar die reageren niet.

Jan

Jan Meys1947 - 26 aug 2021 - 12:30

bij FamilySearch is email niet langer een optie in hun support model. Ik kreeg vorige week na 2 maanden eindelijk een respons met de aanwijzing:

In the future, please contact us by posting your question or issue in FamilySearch Community (www.community.familysearch.org). After signing in to Community using your FamilySearch account username and password, post your question or issue by clicking in the left column on Q and A.  Next click the category related to the subject for which you are working, then click the blue box to Ask a Question. After you provide details about your issue, please then click Ask Question

Peter B - 26 aug 2021 - 14:23


Peter,

bedankt dan probeer ik het via die weg ook nog eens, meestal kreeg ik nog wel antwoord op vragen Gesteld per mail. Peter heb die link vandaag vrijdag geprobeerd en na enig zoeken - niet via de link die jij gaf, maar via comminity.familysearch.org in de zoekbalk bij google invullen lukte het wel.

jan

Jan Meys1947 - 27 aug 2021 - 00:17 (laatst bijgewerkt 27 aug 2021 — 13:19 door auteur)







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu